Philips 42PFK6589 – televizorul calitativ accesibil

Dacă vrei un televizor nou care să se încadreze într-un buget mediu și să îți ofere un pachet complet de dotări actuale, modelul Philips 42PFK6589 este unul destul de atractiv. Vei avea la dispoziție astfel un ecran Full HD mare însoțit de funcții smart și 3D. Are un preț de aproximativ 2399 lei (verifică preț actualizat)fiind unul dintre cele mai atractive. Cei care vor să îl cumpere în rate pot alege rate de la 82 de lei pe lună. Raportul calitate-preț este foarte bun și dacă ne gândim și la faptul că modelul este Philips, argumentele sunt foarte convingătoare.

Acesta atrage de la prima vedere, designul său fiind foarte modern. Este de remarcat în primul rând aspectul ultra slim. Apoi, ecranul destul de mare este încadrat de o ramă subțire, iar suportul este sub formă de schelet metalic. Nu există astfel niciun element care să distragă atenția de la imagine. Dimensiunile sunt de 957 x 555 x 56 mm, iar greutatea este de 9.8 kg. Modelul își face cu siguranță simțită prezența în orice cameră și adaugă o notă de eleganță.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 42PFK6589

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 107 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt extrem de clare și de vibrante, oferind o experiență de vizionare total superioară celor anterioare. LED-urile oferă o luminozitate de 350 cd/mp. Este de remarcat faptul că ecranul beneficiază de tehnologia Ambilight unică, patentată de cei de la Philips. În cazul de față este vorba de versiunea Ambilight 2. Aceasta mărește imaginea proiectând pe peretele din spatele ecranului o zonă luminoasă. Vizionarea se face astfel pe două laturi, iar rezultatul este spectaculos.

Ecranul mai beneficiază de tehnologia Pixel Precise HD care redă 4 trilioane de culori la un contrast dinamic de 500.000:1. Nu în ultimul rând, este disponibilă și tehnologia Perfect Motion Rate de 400 Hz prin care redarea imaginilor în mișcare este îmbunătățită, iar cadrele sunt clare, fără blur.

Pachetul impresionant de imagine este completat de tehnologia 3D. Aceasta redă efecte impresionante și te va aduce mereu în mijlocul acțiunii. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D pasivi și 2 perechi de ochelari Dual View gaming.

Sistemul audio are o calitate superioară și este de tip stereo. Sunetul are o putere de 22 W, iar la baza acestuia se află tehnologia Ambi wOOx.

Dotările smart sunt susținute de un procesor Dual-Core care asigură navigarea pe internet, vizionarea de conținut video online, accesul la rețelele de socializare etc. Deși este de remarcat că sunt incluse și funcțiile smart, trebuie menționat faptul că timpii de așteptare sunt ceva mai mari.

Trecând peste acest aspect, port-urile readuc modelul în avantaj. Sunt disponibile așadar 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, 1 port de rețea, o intrare de component și una Scart. Vei putea astfel să conectezi televizorul Philips 42PFK6589 la aproape orice dispozitiv, pornind de la PC-uri pentru o experiență de gaming mai captivantă decât pe monitor sau console de joc și până la playere DVD sau Blu-Ray, stick-uri, HDD-uri externe etc. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless (cu ajutorul unui adaptor). Este disponibil și un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 42PFK6589 este un Smart TV 3D, ce reușește să redea efectul de cinema în locuința fiecărui utilizator, așa că distracția poate începe oricând.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.