Philips 42PFH6309 – televizorul complet de dimensiuni medii

Producătorii de televizoare se întrec, în ultima vreme, în ofertele de televizoare complete cu funcții Smart și 3D, unii dintre ei adăugând și prețuri convenabile. Philips 42PFH6309 este încă un model Philips de acest tip, un model de această dată cu un ecran mediu pentru un televizor Full HD.  Prețul televizorului este de aproximativ 2800 lei (verifică preț actualizat), fiind prin urmare un model cu un raport calitate-preț foarte bun. Ecranul este unul calitativ și de dimensiuni medii, iar funcțiile Smart și 3D și opțiunile de conectare cu alte dispozitive oferă o întreagă gamă de divertisment pentru utilizatori.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Televizorul are un design interesant, combinând inspirat plasticul și inserțiile metalice cu un ecran performant. Rama care încadrează ecranul este aproape insesizabilă, vizibilitatea fiind astfel superioară. Suportul este unul aparte, constând de fapt într-un schelet de suport, întrucât nu este plin. Aspectul televizorului este unul slim. Dimensiunile televizorului fiind de 952 x 557 x 70 mm.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 42PFH6309

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 107 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile Full HD sunt redate în aspect 16:9. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 300 cd/mp, culorile fiind astfel strălucitoare și vibrante. Ecranul beneficiază de tehnologia Pixel Plus HD prin care sunt redate 69 miliarde de culori într-un contrast dinamic de 500.000:1. În același timp, prin Micro Dimming, imaginile sunt analizate în peste 3200 de zone pentru a oferi negrul cel mai negru și albul cel mai alb. Pentru redarea imaginilor în mișcare, ecranul folosește tehnologiile Pixel Plus HD de 200 Hz și Perfect Motion Rate. Astfel, imaginile din emisiunile sportive și filmele de acțiuni se vor vedea mult mai realist și în detaliu. Pentru a spori vizibilitatea, prin tehnologia Ambilight 2, imaginile sunt mărite prin proiectarea unei zone luminoase pe peretele din spatele ecranului.

Funcția 3D folosește ochelari pasivi și are disponibilă o serie întreagă de setări care să ajusteze imaginile și să personalizeze experiența. Televizorul vine însoțit de 4 perechi de ochelari 3D.

Sistemul audio al televizorului are o putere de 20W și oferă numeroase funcții precum Smart Sound care ajustează sunetul la tipul de conținut vizionat. Datorită efectului de Incredible Surround, sunetul pare tridimensional.

La nivelul funcțiilor Smart, televizorul beneficiază de un procesor Dual Core care permite navigarea pe internet, rularea de aplicații etc. Procesorul cu două nuclee asigură, în același timp, o interfață prietenoasă. Deși nu este cel mai performant procesor, este de remarcat faptul că acesta oferă utilizatorului o experiență Smart decentă.

În ceea ce privește conectivitatea, Philips 42PFH6309 are 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart și component. Televizorul se poate conecta, astfel, la orice player Blu-Ray sau DVD, la console de joc PlayStation, XBOX sau Wii, precum și la PC-uri sau stick-uri de memorie. Utilizatorul poate reda muzică sau poate urmări videoclipuri și fotografii din vacanță direct de pe un stick USB. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • diagonală de 107 cm,
  • prețul decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 42PFH6309 este un Smart TV de dimensiuni potrivite unui living nu foarte mare, ce asigură o experiență tridimensională completă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.