Philips 42PFH5609 – televizorul atent la detalii

Pe o piață actuală competitivă cum este cea a televizoarelor, Philips își păstrează poziția de top printr-o serie de televizoare care surprind prin detaliile alese atent la toate nivelurile, de la design până la dotări sau preț. Philips 42PFH5609 este un reprezentant principal din această serie, având șanse mari să cucerească orice cumpărător. Prețul televizorului este de aproximativ 2300 lei (verifică preț actualizat), un preț peste medie și care depășește puțin dotările, având în vedere că la un preț asemenător se găsesc televizoare cu procesoare mai performante. Cu toate acestea, modelul Philips este unul calitativ care oferă imagini impresionante și îndeplinește cu succes funcțiile Smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul televizorului este construit atent, remarcându-se printr-o siluetă subțire care își păstrează liniile până și la nivelul suportului care este redus la o ramă. În același timp, rama ecranului este aproape insesizabilă, ceea ce sporește vizibilitatea și aspectul modern.

Poze cu televizorul Smart Philips 42PFH5609

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu dimensiunile de 952 x 617x 213 mm, televizorul este extrem de subțire și, în același timp, impunător. Ecranul are o diagonală de 107 cm și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli care asigură calitatea Full HD a imaginilor. Imaginile sunt redate în aspect 16:9. Ecranul este luminat de LED-uri cu o luminozitate de 300 cd/mp. Prin urmare, imaginile sunt strălucitoare și au un contrast ridicat.

Cu ajutorul motorului Pixel Plus HD sunt redate 69 de miliarde de culori, iar contrastul dinamic este de 500000:1. Prin Micro Dimming fiecare imagine este analizată în peste 3200 de zone pentru a fi redat negrul cel mai întunecat și albul cel mai strălucitor. Contrastul rezultat este spectaculos.

Tehnologia Perfect Motion Rate de  200 Hz contribuie la reproducerea fidelă a imaginilor în mișcare, îndepărtând blur-ul și oferind imagini clare și vibrante. Emisiunile sportive, filmele de acțiune și jocurile se vor vedea mult mai clar și vor oferi detalii dintre cele mai mărunte.

Sistemul audio este Smart Stereo și beneficiază de o serie de funcții precum Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Levelle sau Smart Sound. Sunetul are o putere de 20 W. Philips 42PFH5609 dispune de un player media integrat.

Procesorul Dual Core are o putere de procesare de 1 miliard de pixeli pe secundă. De asemenea, procesorul stă la baza dotărilor Smart ale televizorului, facilitând rularea de aplicații și navigarea pe internet. Pentru o experiență mobilă, televizorul se poate conecta cu alte dispozitive pentru a reda conținut pe sau de pe acestea. Printre miile de aplicații ce pot fi rulate se numără cele de streaming precum Netflix sau YouTube, cele de rețele de socializare precum Facebook sau Twitter, cele pentru muzică precum Spotify, cele pentru apeluri video precum Skype sau o mulțime de jocuri.

Conexiunea la internet se poate face ușor prin Wi-Fi sau prin cablu.

La nivelul conectivității, televizorul stă destul de bine, având 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, o intrare de component și una Scart. Cu ajutorul port-urilor HDMI, televizorul se poate conecta la un player DVD, Blu-Ray sau la o consolă de jocuri, iar prin port-urile USB se pot reda fișiere multimedia direct de pe un stick de memorie sau hard-disk extern.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • Full HD,
  • 107 cm,
  • preț decent

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 42PFH5609 este un Smart TV ce oferă o imagine impecabilă utilizatorului, dar și un raport calitate-preț foarte bun.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.