Philips 40PUS6809 – televizorul pentru divertisment smart 3D

Philips propune prin modelul 40PUS6809 televizorul care să mulțumească și cel mai pretențios utilizator în materie de distracție în propria sufragerie. Cu funcții Smart și 3D integrate și un ecran performant, televizorul este ideal pentru toată familia, dar și pentru vizitele prietenilor, pentru sesiuni de joc sau vizionarea emisiunilor sportive. Prețul pentru Philips 40PUS6809 este de aproximativ 2800 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dotările tehnice, ecranul uriaș de calitate UHD și designul atrăgător, televizorul merită toți banii.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul televizorului se face remarcat prin silueta ultra-subțire, toate liniile fiind lucrate astfel încât minimalismul să atingă cote maxime. Rama care încadrează ecranul uriaș cu diagonala de 102 cm este extrem de subțire și sporește și mai mult vizibilitatea. Având dimensiunile de 90.1 x 21.3 x 58.8 cm, televizorul va ocupa centrul atenției în orice cameră. Televizorul cântărește 11.6 kg, așa că este destul de ușor de transportat.

Poze cu televizorul Ultra HD Philips 40PUS6809

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul televizorului are o rezoluție de Ultra-HD 3840×2160 pixeli. Rezoluția este de 4 ori mai mare decât a unui televizor obișnuit, claritatea fiind spectaculoasă. LED-urile asigură o luminozitate de 350 cd/m2 ce contribuie la strălucirea și contrastul culorilor.

Motorul Pixel Plus Ultra HD procesează imaginea și oferă albul cel mai strălucitor și negrul cel mai intens, asigurându-se că, indiferent de modalitatea de vizionare, imaginile sunt clare și au un contrast ridicat. Tehnologia Digital Natural Motion aduce imaginile în mișcare la un nou standard, reducând trepidația și blur-ul și oferind o imagine fluidă și omogenă care își păstrează, în același timp, un grad de claritate impresionant.

În plus, tehnologia PMR Ultra HD de 400 Hz asigură că rezoluția înaltă este menținută și în cazul imaginilor în mișcare din jocuri sau filme de acțiune.

Tehnologia 3D crește realismul și invită utilizatorul să exploreze la toate nivelurile o lume complet nouă. Acest lucru este posibil datorită combinației dintre 3D, ecranul cu viteză mare și contrastul ridicat. Se creează, astfel, o adâncime şi un realism de necrezut. Conversia din 2D în 3D se realizează rapid și fluid. Televizorul vine alături de 2 perechi de ochelari 3D activi. Televizorul recunoaște subtitrări în formatele .AAS, .SMI, .SRT, .SSA, .SUB și .TXT.

Sunetul este redat la o putere de 20 W, suficient de puternic și clar chiar și atunci când volumul atinge cote mai înalte. Dintre funcțiile audio enumerăm Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Bass Enhancement și Smart Sound.

Philips 40PUS6809 are un player media integrat, care poate reda atât fișiere audio, cât și fișiere video într-o diversitate de formate.

În ceea ce privește dotările Smart, televizorul beneficiază de un procesor Dual-Core performant care permite utilizatorului să folosească o întreagă serie de funcții și aplicații, datorită conexiunii la internet. Astfel, televizorul permite vizionarea de filme online, rularea jocurilor din magazinele video online, urmărirea emisiunilor și serialelor preferate în orice moment. Printre aplicațiile disponibile se numără YouTube, Skype, Facebook şi Twitter, HbbTV, Catch-up TV, Netflix, Spotify.

La nivelul conectivității televizorul stă destul de bine, având 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB, o intrare de component, o intrare Scart și un port pentru rețea. De asemenea, televizorul dispune de un tuner multimedia digital DVB-T/T2/C/S/S2, CI+. Pentru fixarea pe un suport de perete, televizorul dispune de un sistem standard VESA de 200 x 100 mm.

Păreri pro şi contra

Pro

 • Ultra HD,
 • Smart TV 3D,
 • 102 cm,
 • preț decent

Contra:

 • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 40PUS6809 este un Smart TV 3D cu rezoluție Ultra HD, ce te v captiva prin claritatea imaginilor oferite, dar și prin frumusețea sa.

User Rating: 2.85 ( 13 votes)

4 comentarii

 1. L-am luat recent. Sunt fff dezamagit de el. La vreo luna a inceput sa aiba probleme: se opreste si porneste singur, se mai blocheaza si trebuie scos din priza. Imaginea lasa foarte mult de dorit, lasa multe umbre care dispar in aprox. 5 sec., ( de ax. o imagine a fetei umane cand se misca, fata o ia intr-o parte purechile raman in urma , e dezastru). Am filmat cu telefonul si se vede foarte clar ceea ce spun.
  A mai patit cineva asa?
  Dati-mi un raspuns va rog.

 2. E cel mai slab televizor.Are timp de raspuns foarte greu, pana intra pe un canal hd te ia somnu’.In plus internetul merge foarte slab.Astepti 3-4minute pana intra pe youtube.
  Si ce e cel mai important – NU CITESTE FRATILOR NICI UN 4K.E o vrajeala de televizor.Nu exista content 4k pentru el pentru ca nu a fost definit.Mergeti intr-un magazin si testati asta.De cat sa va luati o porcarie 4k, mai bine va luati un Sony Full Hd ca se vede de 1000 de ori mai bine decat orice alt televizor.

  • L-am luat si eu. Conectare la router 15 secunde, accesul la youTube 4 secunde. Lag-ul la schimbarea canalelor folosind slotul CI+ nu e mai mare decat schimbarea din receiver HD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.