Philips 40PUH6400/88 – televizorul smart 4K de dimensiuni atractive, la preț bun

Philips 40PUH6400/88 este un televizor 4K dotat cu funcții smart performante, care îți va oferi o experiență modernă de vizionare. Ceea ce face modelul să se remarce ușor în fața altora este ecranul de dimensiuni atractive, în condițiile în care întreg pachetul este  disponibil la un preț sub 3000 lei. Are un preț de aproximativ 2999 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor 4K smart care oferă un raport calitate-preț foarte bun. Modelul este potrivit pentru cei care vor să experimenteze vizionarea 4K și funcțiile smart și nu își doresc un ecran foarte mare. Televizorul este unul dintre cele mai accesibile pentru categoria sa.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Altex.

Televizorul are un design minimalist, în stilul devenit deja tradiție pentru Philips. Modelul este complet negru și se remarcă printr-un profil ultra slim favorizat de iluminarea edge-LED. Ecranul este încadrat de o ramă foarte subțire, care pare să se continue cu suportul cu linii la fel de înguste, aspectul general fiind unul foarte modern. Modelul are dimensiunile de 904 x 526 x 83 mm, fiecare milimetru părând să exploateze foarte bine eleganța.

Poze cu televizorul Smart 4K

Philips 40PUH6400/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, fiind ceva mai mic față de media UHD, dar oferind însă o experiență atractivă de vizionare. Ecranul redă imagini la rezoluția de 3840 × 2160 pixeli, cea mai înaltă rezoluție disponibilă în momentul actual la preț cât de cât rezonabil. Calitatea este 4 ori mai mare decât în cazul ecranelor Full HD, așa că diferența este clar vizibilă. Ecranul stabilește contrastul prin Micro Dimming, analizând imaginea în 6400 de zone diferite și ajustând tonurile pentru a fi cât mai profunde. Culorile sunt bogate și acordă un grad ridicat de realism. Pentru o redare cât mai fidelă a acestora poți calibra ecranul în detaliu. Modelul beneficiază de asemenea de tehnologia Perfect Motion Rate (PMR) de 700 Hz, aceasta procesând în detaliu cadrele în mișcare folosind o formulă specială și făcând să dispară blur-ul.

La nivel smart vei găsi o interfață Android care ți se va părea foarte intuitivă și prietenoasă, dar care te va lăsa uneori să aștepți ceva mai mult, întrucât procesorul este unul Dual Core. Configurația smart este astfel foarte asemănătoare cu cea a modelelor de anul trecut. Este foarte atractiv însă că ai la dispoziție magazinul Google Play, la fel ca pe smartphone sau tabletă, așa că vei avea la dispoziție foarte multe aplicații și jocuri, putând de asemenea să sincronizezi conținutul pe toate dispozitivele smart din casă. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Sistemul audio este surround și are o putere de 20 W. Sunetul este clar și are bass-ul accentuat, putând să fi avut însă un volum mai bun. Acest lucru este comun pentru majoritatea modelelor actuale, cei care pun preț cu adevărat pe sunet putând rezolva problema prin folosirea unui soundbar sau a unui sistem audio extern.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări Scart și component, astfel încât să  poți conecta ușor dispozitive externe pentru creșterea posibilităților de divertisment.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim
  • imagini de calitate 4K
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.5
Display - 9.1
Conectivitate - 9.5

9.4

O alegere 4K

Philips 40PUH6400/88 este un Smart TV, cu interfață Android, rezoluție 4K și o diagonală de 102 cm, ce asigură un raport calitate-preț decent.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

2 comentarii

  1. Cred ca e cel prodt SMART pe care l-am vazut vreodata.
    Sincer

  2. Salut. am si eu o mare nedumerire legat de Televizor LED Smart Android, Philips, 102 cm, 40PUH6400/88, 4K Ultra HD pe care l-am cumparat mai demult este bun imi place dar ….am instalat pe el utilitarul AIDA 64 sa vad si eu ce procesor are etc si stupoare la rezolutie display am gasit 1280 x 720 si am ramas masca ,crezi ca ma poti lamuri si pe mine cu acest aspect ? ca vreau sa merg mai departe cu intrebarile. multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.