Philips 40PFS6909 – televizorul cu Ambilight 2

Fiecare producător de televizoare iese în evidență cu câte o funcție specială, iar în cazul Philips este vorba de tehnologia Ambilight care proiectează imaginile pe panou pe două sau trei laturi, mărindu-le și oferind o vizibilitate excelentă. Philips 40PFS6909 este unul dintre modelele recente ale producătorului olandez care beneficiază de această tehonlogie. Acesta oferă în plus o serie largă de avantaje ce țin de calitatea imaginii, trecând la un nivel superior. Prețul pentru acest model este de aproximativ 1999 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere calitatea deosebită a imaginilor, ecranul generos și designul atractiv, modelul își merită banii. În plus, acesta oferă și posibilitatea conectării la internet, dar și asocierea unor dispozitive externe care să aducă un plus de distracție.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul televizorului este unul extrem de calitativ și de atractiv. Carcasa este alcătuită într-o combinație de plastic și metal și este disponibilă pe gri închis. Un aspect care iese în evidență este rama extrem de subțire care contribuie la obținerea efectului că imaginile plutesc pur și simplu în cameră. Dimensiunile generoase fac modelul greu de ignorat, acesta măsurând 911 x 540 x 61 mm. În ciuda dimensiunilor mari, modelul este foarte subțire, lăsând o notă elegantă.

Poze cu televizorul Smart 3D Philips 40PFS6909

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 de cm, fiind ușor mai mare decât media și o rezoluție Full HD  de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile redate au o calitate superioară, strălucind la fiecare nivel. Culorile și contrastul sunt astfel susținute încă de la început prin faptul că ecranul este iluminat prin LED-uri și are o luminozitate continuă de 350 cd/mp. Luminozitatea permite iluminarea uniformă pe toată suprafața ecranului. Contrastul este susținut și de tehnologia Micro Dimming Pro care analizează imaginile pe bucăți mici, redând cele mai întunecate tonuri de negru și cele mai strălucitoare de alb. Ecranul poate reda 4 trilioane de culori. După cum spuneam la început, punctul forte este însă tehnologia Ambilight 2. Aceasta proiectează o zonă luminoasă pe peretele din spatele ecranului și oferă o experiență de vizionare pe două laturi.

În ceea ce privește redarea imaginilor în mișcare, aici sunt de remarcat tehnologiile Perfect Motion Rate de 600 Hz și Digital Natural Motion. Acestea redau cadrele fluid, clar și scot în evidență detalii ascunse.

Tehnologia 3D completează pachetul de funcții dedicate imaginii, oferind o experiență foarte  spectaculoasă. Efectul ghost este redus, adâncimea este bună, iar durerile de cap sunt ținute la distanță. Philips 40PFS6909 vine însoțit de 2 perechi de ochelari 3D pasivi.

Sistemul audio are o putere de 20W și acoperă un spectru larg de frecvențe. Sunetul este astfel puternic, clar și bogat.

Funcțiile Smart nu sunt punctul forte al modelului, dar nici nu sunt de neglijat. Este disponibil astfel un procesor Dual Core care gestionează interfața și din păcate nu poate susține niște timpi scurți de așteptare. Utilizatorul poate accesa însă pagini de internet, rula aplicații sau urmări seriale online. Interfața este intuitivă.

Conectivitatea este extinsă, oferind posibilitatea asocierii de sisteme Blu-Ray sau audio, console de jocuri, PC-uri etc. Sunt disponibile  4 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și câte o intrare Scart și de component. Există de asemenea și un port de rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau Wi-Fi. Este disponibil și un tuner digital DVB-T/T2/C/S/S2.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • Full HD,
  • tehnologia Ambilight
  • 2 perechi de ochielari

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 40PFS6909 este un Smart TV , ce dispune de tehnologia Ambilith și 3 D, ce se va potrivi într-un living de dimensiuni medii.

User Rating: 3.08 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.