Philips 40PFS6609 – un Smart TV de dimensiuni medii

Televizorul LED Philips 40PFS6609 cu o diagonală de 40 de inch, respectiv 102 cm, vine cu o tehnologie 3D și capacitățile unui Smart TV de ultimă generație la prețul de aproximativ 2700 lei (verifică preț actualizat), un preț redus din suma inițială de 3300 lei. Acesta este un model lansat în anul 2014, și face parte din seria 6000 care oferă utilizatorilor posibilitatea de a se conecta la internet numai cu ajutorul unei conexiuni WiFi, la fel ca și orice alt dispozitiv smart.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Altex și Evomag.

Design-ul acestui televizor de dimensiuni medii este elegant, având rame de culoarea metalului, argintiu deschis, la fel ca și standul de masă care are o formă neregulată. Ramele TV-ului sunt relativ înguste, iar tehnologia LED a permis inginerilor să construiască un ecran extrem de subțire. Numeroasele opțiuni pe care le prezintă, prin intermediul meniului, referitoare la setările imaginilor, fac din acest model un TV perfect pentru o experiență cinematografică de top. Dimensiunile de 911 x 528 x 56 și greutatea de 9.6 kg sunt potrivite pentru spații medii și mari, unde distanța dintre ecran și utilizator să fie de cel puțin patru metri, pentru o experiență plăcută și confortabilă, care să nu afecteze sănătatea ochilor.

Poze cu televizorul Smart Philips 40PFS6609

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Cu ajutorul procesorului Dual Core, acest TV își îndeplinește funcțiile Smart într-un mod fluid, rapid și performant, asemenea unui calculator de birou. Cu toate că timpul de răspuns din momentul trimiterii comenzilor poate să fie mai redus decât în cazul calculatoarelor avansate, acest model dispune de toate posibilitățile de care are nevoie o persoană activă din punct de vedere social sau profesional. Așadar, Smart TV-ul oferă acces la aplicații prin intermediul platformei Social TV care include Skype, Facebook și Twitter ca aplicații preinstalate, iar în zona Online Apps, utilizatorul poate alege aplicațiile pe care să le utilizeze.

Cu ajutorul Cloud-ului Philips, utilizatorul poate stoca fișiere media fără a fi nevoit să instaleze un dispozitiv USB sau HDD. HbbTV, NetFlix, Catch-up TV sau Online Video stores sunt platforme care oferă acces la divertisment, programe de televiziune exclusive și video-uri interactive online.

Prin accesarea web-browser-ului, oricine poate naviga pe internet, deschizând orice pagină web, exact ca pe un calculator. Din punct de vedere al conexiunii, panoul din spatele televizorului găzduieşte intrări și ieșiri care permit TV-ului să se conecteze cu surse externe sau sisteme audio.

Philips 40PFS6609 dispune de trei porturi HDMI, o intrare SCART, o intrare component, o intrare USB, o ieșire audio opticムdigitală și o intrare RJ-45 pentru conexiunea la internet prin cablu Ethernet. Wi-Fi-ul integrat permite conexiunea rapidă la internet, fără utilizarea vreunui adaptor. Funcția 3D oferムabilitatea de a converti imagini 2D în 3D și de a oferi o experiențăƒaudio superioară, atât surround cât și 3D.

Luminozitatea ecranului de 350cd/mp, rezoluția Full HD și cei 400 Hz pe care îi are, faciliteazムdifuzarea unor imagini perfecte din punct de vedere al clarităţii și al contrastului, dar și al adâncimii în cazul filmelor 3D. În ceea ce privește rata Perfect Motion care oferă cei 400 Hz, această valoare este foarte importantă în reproducerea mișcărilor şi în claritatea culorilor și a imaginilor atunci când utilizatorul vizionează imagini foarte dinamice, precum meciuri de fotbal.

Sonorizarea este întreținută de un sistem audio ce încorporează 2 boxe a câte 10 W, ce oferă un sunet clar și puternic, susținut de caracteristicile Smart Stereo, Ambi wOOx, Natural Sound, Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • Smart TV 3D,
  • HDMI,
  • diagonală de 102 cm,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 40PFS6609 este un Smart TV 3D, ce reușește să îți transforme propriul living într-o adevărată sală de cinema, oferindu-ți totdată clipe incredibile de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.