Philips 40PFL3008 – televizor Full HD

Vă doriţi o schimbare în ceea ce priveşte calitatea imaginii televizorului vostru, dar nu ştiţi ce să alegeţi? Recomandarea mea ar fi noua gamă de televizoare cu iluminare LED, care vă va cuceri prin calitatea ridicată a imaginii. Din această gamă am ales să vă prezint astăzi un televizor ce promite să vă întreacă aşteptările, iar acesta este modelul Philips 40PFL3008.

Are un preţ de aproximativ 1700lei (verifică preț actualizat), un preţ foarte bun, mai ales dacă ţinem cont de specificaţiile sale și totodată de diagonala generoasă. Din punct de vedere al design-ului pot spune că este extrem de elegant şi surprinde prin finisaje foarte bine realizate şi o ramă foarte subţire de culoare neagră. Piciorul dreptunghiular îi oferă stabilitate şi reprezintă suportul necesar pentru a susţine greutatea sa de 9,6 kg. În cazul în care consideraţi că aveţi nevoie de fiecare colţișor al camerei, există şi posibilitatea să montaţi televizorul pe perete.

Poze cu televizorul LED Philips 40PFL3008

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă design-ul impresionează, vă sugerez să descoperiţi şi partea tehnică a acestei “bijuterii”. Philips 40PFL3008 este un LED din gama 2013, cu o diagonală de 102 cm şi o rezoluţie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ca şi caracteristici superioare în ceea ce priveşte calitatea imaginii, pot spune că modelul dispune de tehnologia Perfect Motion Rate 100 Hz(oferă claritate și totodată îmbunătățește reproducerea mișcărilor) și Digital Crystal Clear(pentru un contrast îmbunătățit și totodată un timp de răspuns de doar 5 ms).

Pentru cei care au nevoie de acel inestetic receiver pentru a putea urmări canalele în format HD, acum pot scăpa de grija aceasta pentru că modelul Philips vine cu un tuner digital DVB-T, DVB-C încorporat tocmai pentru a vă scăpa de această bataie de cap şi implicit de inestetica “căblăraie”.

Având în vedere că acest televizor se bucură de o imagine impecabilă, evident trebuia să vină şi cu un sunet pe măsură. Ca şi caracteristici speciale ale sunetului pot spune că are 2 boxe de 8W, ce încorporează tehnologia Clear Sound( pentru un sunet clar), Incredible Surround(pentru profunzime) și Dynamic Bass Enhancement.

Nici la capitolul conectivitate nu stă mai rău, dispunând de: 2 porturi HDMI, o intrare SCART, o intrare PC, un port USB 2.0 şi minijack căști. Astfel că prin intermediul portului HDMI aveţi posibilitatea să conectaţi televizorul la un PC, şi să îl utilizaţi ca şi monitor.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile
  • 2 porturi HDMI,
  • preţ excelent,
  • Full HD

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Bun

Philips 40PFL3008 este un televizor ce se bucură nu doar de un design plăcut, ci şi de specificaţii tehnice foarte bune raportate la un preț avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.