Philips 40PFH6510/88 – televizorul complex la preț bun

Philips 40PFH6510/88 este un televizor care îmbină un ecran generos cu imagini de calitate și funcții smart atractive, reprezentând o alegere foarte bună pentru cei care își doresc un model actualizat și urmăresc un raport calitate-preț bun. Poate fi găsit în magazine la prețul de 3299 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor Full HD ce aduce un set complet de funcții atractive, oferind atât posibilitatea vizionării clasice a canalelor, cât și vizionarea 3D, navigarea online sau conectarea unor dispozitive externe pentru redarea de conținut. Va fi astfel mult mai greu să te plictisești atunci când stai acasă. Mai mult decât atât, raportul calitate-preț este unul foarte bun.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Televizorul atrage atenția în primul rând prin faptul că este argintiu, lucru mai deosebit după toate seriile negre lansate în anii trecuți. Designul are un aspect premium, remarcându-se mai ales profilul ultra-subțire și rama îngustă. Pentru fixare este folosit un suport plat generos, care asigură un echilibru bun pe orice fel de suprafață. Dacă dorești să fixezi televizorul pe perete, ai nevoie de un suport VESA 200 x 200. Dimensiunile totale ale televizorului sunt de 918 x 532 x 64 mm.

Poze cu televizorul Smart

Philips 40PFH6510/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, ajutând foarte mult la creșterea gradului de realism prin redarea imaginilor la o scară mare, iar acest lucru este accentuat de tehnologia Ambilight 2 care oferă o vizionare pe două laturi. Imaginile sunt astfel mărite și îmbunătățite. Cadrele sunt redate la o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, având o claritate foarte bună. Pe ecranul mare vei putea observa detalii dintre cele mai mici. Contrastul este stabilit prin Micro Dimming Pro și are un nivel ridicat, fiind reglat prin compararea tonurilor de alb și negru într-un număr mare de blocuri. Este de remarcat și tehnologia Perfect Motion Rate de 800 Hz, aceasta susținând o claritate bună, eliminând blur-ul și efectele neplăcute apărute la procesare.

Televizorul beneficiază și de tehnologie 3D, oferind astfel mai multe posibilități de vizionare.

Sistemul audio are o putere de 20 W și beneficiază de un efect surround profund. Sunetul este procesat suplimentar pentru a fi clar, așa că per ansamblu are o calitate bună, deși volumul nu este atât de puternic.

La nivelul funcțiilor smart vei găsi o interfață Android care îți aduce mai multe aplicații și meniuri mai prietenoase și mai intuitive. Funcțiile smart sunt susținute de un procesor Dual Core, așa că timpii de așteptare vor fi pe alocuri mai mari. Vei avea însă acces la browser-ul Chrome și vei putea accesa conturile de pe Dropbox, Facebook, Gmail etc fără probleme. Pentru stocarea conținutului ai la dispoziție o memorie de 8 GB, iar conexiunea la internet o vei putea stabili prin Wi-Fi sau cablu.

La nivelul conectivității vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și o intrare Scart, astfel că te vei putea conecta la console de joc, PC-uri, stick-uri, playere Blu-ray etc. Televizorul mai beneficiază de un tuner digital DVB-T/C.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design aparte pe argintiu
  • ecran Full HD
  • conectivitate bună

Contra:

  • mi-ar fi plăcut ca procesorul să fie mai puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.7
Display - 8.7
Conectivitate - 8.8

8.7

O alegere Smart

Philips 40PFH6510/88 este un televizor Smart, ce utilizzează sistemul de operare Android, cu o diagonală de 101 cm și un preț destul de decent.

Vezi detalii
User Rating: 4.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.