Philips 40PFH5500/88 – televizorul Full HD smart de dimensiuni mari la preț bun

Deși au pierdut destul de mult teren în fața unor branduri precum Samsung, LG sau Sony, televizoarele Philips rămân în continuare un nume important pe piață. Seria nouă din 2015 oferă avantajul de a avea prețuri ceva mai mici decât celelalte modele, oferind însă o calitate foarte bună. Philips 40PFH5500/88 este unul dintre modelele recente ale producătorului olandez, care aduce interfața Android și imagini atractive la un preț bun. Față de modelele altor branduri, acesta are un raport foarte bun între dimensiunile ecranului, funcții și preț, putând fi achiziționat la suma de 2999 lei(verifică preț actualizat). Este un televizor Full smart atractiv, care se descurcă foarte bine atât la redarea imaginilor de calitate, cât și la creșterea divertismentului.

Televizorul are un design care păstrează liniile minimaliste, aspectul remarcându-se în fața celorlalte prin construcția extrem de simplă, care pare să fie caracterizată de un singur cuvânt: subțire. Televizorul pare să se rezume astfel la un ecran subțire încadrat de o ramă subțire și susținut de suport cu un picior asemenea. Stabilitatea este menținută datorită bazei suportului, în forma unui schelet dreptunghiular destul de lung.  Televizorul are dimensiunile de 918 x 531 x 64 mm, iar carcasa neagră completează perfect stilul minimalist.

Poze cu televizorul Smart

Philips 40PFH5500/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, fiind destul de generos și oferind o experiență de vizionare aparte. Vei avea impresia că actorii și prezentatorii se află mult mai aproape de tine, iar imaginile vor părea mai reale. Imaginile sunt redate la 1920 x 1080 pixeli, având o claritate foarte bună. Pentru efecte impresionante, ecranul este dotat cu tehnologia Pixel Plus HD care redă 69 miliarde de culori la un contrast dinamic de 500.000:1, așa că imaginile vor fi strălucitoare și pline de viață.

Contrastul este stabilit prin Micro Dimming, imaginile fiind analizate în 6400 de zone pentru a compara tonurile de alb și negru și a le reda pe cele mai intense. Pierderea detaliilor la redarea cadrelor în mișcare reprezintă una dintre cele mai mari probleme ale ecranelor. Pentru a mai rezolva din problemă, producătorul a dotat ecranul de față cu tehnologia Perfect Motion Rate de 200 Hz. Aceasta crește gradul de claritate din imaginile în mișcare, procesând fiecare cadru în parte și îmbinând-ul într-un mod optim cu următorul, astfel încât mișcarea să curgă lin.

Sistemul audio are o putere de 20 W și este de tip surround, sunetul fiind decent, fără a impresiona în mod special.

Pe partea smart, plusul principal este oferit de interfața Android. Prin urmare, vei fi deja obișnuit cu ea și îți va fi mai ușor să găsești conținutul dorit. În magazinul Google Play vei găsi toate aplicațiile și jocurile preferate. Vei putea de asemenea să navighezi în browser, să urmărești seriale și filme online și să postezi pe rețelele de socializare. Conținutul va fi ușor de partajat folosind funcția SimplyShare. Conexiunea la internet se poate stabili prin wireless sau cablu.

La nivelul port-urilor vei găsi 4 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări component, suficiente pentru a putea asocia televizorului orice dispozitive externe dorești.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design foarte subțire
  • ecran Full HD de 102 cm
  • funcții smart cu interfață Android
  • conectivitate bună

Contra:

  • sistemul audio este unul standard

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdict Gadget-Review.ro

Design - 9.2
Display - 8.8
Conectivitate - 9.3

9.1

O alegere Smart

Philips 40PFH5500/88 este un Smart TV cu Android, cu o diagonală de 102 cm, Full HD, cu un raport calitate-preț destul de bun.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Are o problema cu conexiunea wifi. La configurarea initiala se conecteaza, ramane conectat atat timp cat televizorul este deschis dar daca se stinge din telecomanda (ramanand in standby) si se deschide, conexiunea a picat. Se intampla cu mai multe routere si mai multe conexiuni (IP static si dinamic). Dupa ce pierde conexiunea nu mai permite rescanarea retelelor decat daca este scos din priza si aprins.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.