Philips 40PFH4509 – un Smart TV cu un preț decent

Cu toții ne dorim televizoare cu diagonală cât mai mare, cu o imagine cât mai clară și un sunet impecabil, însă nu toți suntem dispuși și nici nu ne permitem să scoatem din buzunar sume impresionante pentru a ne satisface toate pretențiile.Și sinceră să fiu în prezent ne putem satisface aceste dorințe chiar și cu un buget ceva mai mic. Spre exemplu televizorul Philips 40PFH4509 poate fi achiziționat la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), deloc mare când te gândești că vei avea în propriul living o diagonală de 102 cm din cea mai nouă gamă de televizoare.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Din punct de vedere al designului, vorbim de un model elegant și modern, ce se potrivește unei locuințe rafinate. Cu o ramă atât de slim și un panou atât de subțire, nu îți va ocupa prea mult spațiu, ba mai mult de atât vei putea să îl montezi pe un suport de perete ce oferă și înclinare verticală, pentru a avea un unghi de vizibilitate excelent. Cântărește numai 9,9 kg, ceea ce înseamnă că poate fi mutat cu ușurință atunci când vine vorba de reamenajări.

Poze cu televizorul Smart Philips 40PFH4509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Bun dacă am lămurit partea cu aspectul, mă gândesc că suntem cu toții interesați în a-i descoperi și partea tehnică. În primul rând vorbim de un Smart TV din gama 2014 a producătorului, ce impresionează printr-o imagine cu o diagonală generoasă și o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli. Calitatea imaginii este susținută de caracteristici precum: Pixel Plus HD – ce presupune un contrast dinamic de 500.000:1, 200 Hz Perfect Motion Rate – are rolul de a îmbunătăți reproducerea mișcărilor, rezultatul fiind imagini clare și vibrante și Micro Dimming – pentru culori cât mai intense.

Când alegem un televizor suntem interesați nu doar de calitatea imaginii, ci și de sunetul oferit, iar modelul Philips 40PFH4509 încorporează o sonorizare impecabilă de 20 W, cu caracteristici Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound, ce au grijă să redea un sunet cât mai fidel și mai real.

Pe partea de conectivitate observăm o gamă destul de bogată în care vei găsi: 2 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală, o intrare component, Scart și nu în ultimul rând Wireless Ready, ce te va ajuta să descoperi un univers al distracției cu aplicații interesante, dar totodată vei avea acces și la rețelele de socializare precum Facebook șau Twitter.

Emisiunile preferate le vei putea înregistra pe un stick USB de acum cu ajutorul playerului multimedia integrat, astfel că te vei putea bucura de cele mai interesante caracteristici cu o investiție minimă.

Și dacă mai punem la socoteală faptul că are un consum mic(35W), atunci cu siguranță te vei convinge că trecerea de la vechiul mastodont cu tub la noua tehnologie este absolut necesară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • preț decent,
  • Smart TV,
  • HDMI,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 40PFH4509 este un Smart TV cu un preț decent și o diagonală generoasă, ce se va dovedi o sursă interesantă de relaxare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.