Philips 40PFH4200/88 – televizorul non-smart cu ecran generos

Pentru cei care își doresc un televizor Full HD non-smart și pun preț pe calitatea experienței de vizionare, un model cu ecranul generos reprezintă o soluție foarte atractivă, cu atât mai mult cu cât în cazul televizoarelor non-smart diagonalele mari au prețuri bune. Philips 40PFH4200/88 este un astfel de model cu ecran destul de mare disponibil la un preț atractiv. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 1869 lei(verifică preț actualizat), prețul fiind unul bun pentru un model cu o diagonală de 102 cm.

Televizorul are un design simplist, reușind însă ca în acest mod să pună în evidență mai mult ecranul. Ecranul are o construcție slim, iar rama este destul de subțire pentru a lăsa impresia că imaginile plutesc în cameră. Modelul este dotat cu un suport dreptunghiular care asigură o stabilitate foarte bună. Dimensiunile totale ale televizorului sunt de 918 x 531 x 77 mm.

Poze cu televizorul

Philips 40PFH4200/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, fiind foarte generos și redând imaginile din orice sursă la o scară largă. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli oferă o claritate foarte bună, exploatată pe îndelete de diagonala mare. Imaginile beneficiază de o luminozitate continuă de 200 cd/mp care susține un contrast dinamic de 500.000:1. În ceea ce privește calitatea culorilor, aceasta este una decentă, cele 69 de milioane de culori fiind bogate și strălucitoare. Tehnologia Perfect Motion Rate redă mult mai fluid cadrele în mișcare, acestea apărând mai cursive și mai clare.

Sistemul audio are o putere de 16 W, oferind un volum acceptabil, acesta compensând mai mult pe partea de claritate, acolo unde procesează sunetul pentru a-l face potrivit atât pentru filme, cât și pentru muzică. Pentru a asculta muzică de pe un stick sau MP3 ai la dispoziție un player multimedia.

Întrucât modelul nu beneficiază de funcții smart, vei putea compensa din acest lucru prin asocierea unor dispozitive externe care să mai adauge modalități de petrecere a timpului liber. Poți conecta astfel PC-uri, laptop-uri, console de jocuri, playere Blu-ray, sisteme audio etc. Există pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări component. De asemenea, televizorul este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C și un Slot CI+, așa că nu mai este nevoie de un receiver extern pentru a putea reda canale digitale.

Televizorul oferă imagini de calitate, clare și în culori vii care, pe ecranul mare, se văd foarte bine. În cazul trecerii de la un nivel de calitate mai slab, upgrade-ul este vizibil încă de la prima vedere.Televizorul nu este smart, dar asta nu înseamnă că nu vei putea să lărgești spectrul de activități dincolo de vizionarea clasică a canalelor tv. Prin urmare, modelul este unul foarte atractiv și merită investiția.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • imagini Full HD redate pe un ecran generos
  • posibilități de conectare la alte dispozitive
  • design slim

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 8.2
Conectivitate - 8.6

8.4

O alegere bună

Philips 40PFH4200/88 este un model Full HD non-smart lansat de cei de la Philips în 2015 ca răspuns la cererea rămasă în continuare mare pentru modelele de acest tip.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.