Philips 40PFH4109 – Full HD

Dacă vă doriţi un televizor nou, de calitate, cu ecran mare, din gama 2014 merită să acordaţi puţină atenţie noului televizor Philips 40PFH4109, mai ales acum când au început reducerile la acest model, având uimitorul preţ de nici 1500 lei (verifică preț actualizat), destul de rezonabil pentru un model din noua gamă.

Televizorul Philips mai poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Ecranul televizorului este marele său atu, având diagonala de 102 cm, cu display subţire, elegant şi sofisticat care o să dea o notă de modernism oricărei sufragerii. Este foarte uşor, are doar 8kg (10 cu tot cu suport) astfel încât poate fi montat pe perete pentru o vizionare mai confortabilă. Însă nu doar aspectul ci şi funcţionalitatea fac din televizorul Philips 40PFH4109 să fie alegerea potrivită, dacă vă doriţi un televizor ieftin şi bun. În cazul în care vrei să faci economie de spațiu, este bine de știut faptul că televizorul poate fi montat pe un suport de perete normal sau unul cu înclinare verticală.

Poze cu televizorul Philips 40PFH4109

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Calitatea imaginii este dată de LED-uri TV, Full HD, rezoluţie 1020 x 1080 pixeli. Ca de obicei emisiunile şi filmele voastre preferate vor arata perfect datorită imainii HD. Imaginaţi-vă detalii clare, o luminozitate ridicată, contrast incredibil şi culori naturale care vor rula imagini şi panorame deosebite, ce o să-i încânte pe toţi membrii familiei. În plus Digital Crystal Clear este creat de Philips Digital Crystal Clear pentru o imagine naturală văzută din orice unghi. Rata de mişcare este 100Hz care permite vizionarea de imagini cursive, emisiuni sportive şi filme de acţiune fără nici un bruiaj. Este televizorul ideal pentru cei care iubesc adrenalina şi senzaţiile tari trăite prin intermediul jocurilor de mare acţiune/viteză. După cum am mai spus, unghiul de vizualizare este optim de 176/176 grade, adică imagini perfecte din orice poziţie.

Cu Philips EasyLink aveţi nevoie de un singur cablu şi o singură telecomanda prin care televiorul vostru poate opera imagini DVD sau Blu-ray, are conexiune optică şi sistem home cinema. În plus puteţi transfera date prin cei doi conectori HDMI şi puteţi împărtăşi distracţia (fotografii, clipuri video, muzică, jocuri de pe consola) prin portul USB direct de pe memoria USB, MP3 Player, camera digitală sau orice alt dispozitiv media ce redă fotografii, clipuri video şi muzică foarte simplu folosindu-va de browser-ul de pe ecran. Dintre caracteristicile audio amintim (Incredible Surround Clear Sound, Auto Volume Leveller, Dynamic Bass Enhancement) realizate prin cele 2 boxe ce transmit împreună 20W de sunet de calitate, chiar şi cu volumul dat la maxim.Însă, dacă nu doriţi să îi deranjaţi pe cei din jur puteţi folosi căştile oferite gratuit o dată cu televizorul.

Dintre caracteristicile suplimentare de care se bucură televizorul Philips 40PFH4109 este faptul că puteţi seta pe el alarma prin funcţia „Sleep Timer” şi are dizpozitiv de blocare pentru copii. Din punct de vedere al energiei, Philips are în curs de dezvoltare o tehnologie prin care încearcă din greu să reducă consumul de energie al produselor lor.Că urmare, cele mai multe televizoare Philips au primit tag-uri de energie verde. Eticheta de culoare verde închis indică un consum redus de energie, astfel încât factura de curent va veni mult mai mică şi prin alegerea acestui model veţi fi mai prietenoşi cu mediul înconjurător.

Chiar dacă nu este un SMART TV şi nici nu are integrat tehnologii de ultima oră cum ar fi 3D, Philips 40PFH4109 este un televizor bun pentru preţul pe care îl are.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design modern,
  • Full HD,
  • sonorizare bună,
  • player multimedia integrat

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 40PFH4109 este unul dintre modelele cu diagonală generoasă, ce face parte din noua gamă de televizoare pe 2014.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.