Philips 40PFH4100/88 – un TV Full HD cu preț accesibil

Philips 40PFH4100/88 este un televizor Full HD, ce face parte din gama lansată de producător în 2015. Are un preț de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat), dar dacă ai norocul să îl prinzi la promoție, îl poți achiziționa cu un preț mult mai avantajos.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Modelul Philips se bucură de un design elegant și modern. Rama este ultra slim, panoul foarte subțire, iar suportul este mult mai finuț decât vedeam în trecut. Oricum, dacă nu te încântă suportul televizorului, nici o problemă, îl poți demonta cu ușurință, în cazul în care preferi un suport TV de perete. Cu siguranță vei reuși să economisești și ceva spațiu în cazul în care vei apela la o astfel de soluție.

Dimensiunile televizorului sunt de 918 x 531 x 77 mm(W x H x D) și cântărește 9,1 kg. Nu-ți va fi prea greu să îl muți în cazul în care ești adeptul modificărilor dese. Televizorul are un consum de 46 W, destul de mic, aspect ce nu va duce la o creștere semnificativă a facturii de energie electrică.

Poze cu Philips 40PFH4100/88

philips 40PFH4100/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips nu este un model Smart, tocmai de aceea este potrivit pentru cei ce nu își doresc o astfel de experiență sau nu le-ar folosi prea tare. Are o diagonală de 102 cm, suficient de generoasă pentru un living. Ca să îți faci o idee exactă legată de diagonala potrivită pentru televizorul tău, ei bine întâi de toate ar trebui să măsori distanța dintre locul în care va fi amplasat televizorul și locul privitorului. Diagonala televizorului nu trebuie să depășească o treime din această distanță.

Modelul Philips are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, iar calitatea imaginii este susținută de caracteristici precum Digital Crystal Clear(contrast dinamic și culori vii) și Perfect Motion Rate 100 Hz(imagini clare, vibrante, chiar și atunci când sunt în mișcare).

Sunetul ajunge la 16 W, suficient încât să îți asigure claritate, chiar și atunci când volumul este la maxim.

La capitolul conectivitate, producătorul ne întâmpină cu: o ieșire audio digitală, o intrare USB 2.0, o intrare SCART și 2 porturi HDMI, pentru a-ți conecta alte dispozitive.

Tunerul digital este un model DVB-T/C, ce te va ajuta să scapi de cabluri inestetice întinse prin casă și de acel receiver inestetic, primit în custodie de la furnizorul de servicii de televiziune. Practic acum poți opta pentru un abonament analogic, dar cu toate acestea te poți bucura și de posturile în format HD.

Televizorul Philips ar putea constitui un cadou frumos pentru părinți, mai ales acum că vin sărbătorile.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț accesibil,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 8.4
Conectivitate - 8.2

8.5

O alegere inspirată

Philips 40PFH4100/88 este un televizor elegant și modern, din generația 2015, cu rezoluție Full HD, ce are o diagonală de 102 cm.

Vezi detalii
User Rating: 3.93 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.