Philips 40PFH4100 – televizorul Full HD de dimensiuni mai mari

Pentru un televizor Full HD, depășirea dimensiunilor standard de 80 cm reprezintă un punct în plus în ceea ce privește creșterea calității experienței de vizionare. Modelul Philips 40PFH4100 este adresat celor în căutarea unui televizor de dimensiuni mai mari, care să transforme serile de film sau meciurile în activități mult mai atractive. Poate fi găsit în magazine la un preț de aproximativ 2199 lei (verifică preț actualizat). Dacă ne raportăm la situația actuală, prețul este unul bun. În seriile anterioare pentru acest preț ai fi putut găsi un model Full HD care să aibă și funcții smart integrate, așa că s-ar putea să merite să mai faci niște căutări dacă ești interesat de aceste funcții.

Televizorul are un design simplu și elegant, mizând mai mult pe dimensiunile ecranului, iar caracteristicile sunt păstrate în limitele standard. Profilul este astfel unul subțire, dar nu ultra slim, rama la fel, iar suportul este simplu, dreptunghiular și plat. Dimensiunile modelului sunt de 918 x 531 x 77 mm. Pentru fixarea pe perete este folosit un sistem VESA 200 x 200.

Poze cu televizorul

Philips 40PFH4100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 102 cm, fiind unul generos și oferind o vizibilitate foarte bună. Dotările ce țin de imagine sunt astfel foarte bine puse în evidență. Ecranul are o luminozitate continuă de 200 cd/mp care susține un contrast dinamic de 500.000:1, iar culorile sunt naturale și pline de viață. Rezoluția de 1920 x 1080 pixeli face ca imaginile să aibă o claritate ridicată și să scoată în evidență detalii dintre cele mai mărunte. În ceea ce priveşte claritatea imaginilor în mișcare, precum cele din filmele de acțiune sau emisiunile sportive, responsabilă de acest lucru este tehnologia Perfect Motion Rate.

Experiența de vizionare este susținută de un sunet de calitate, redat cu ajutorul unor difuzoare surround. Sunetul are o putere de 16 W, oferind un volum bun, existând totodată mai multe opțiuni de personalizare a sunetului și o funcție prin care acesta este procesat pentru a fi mai clar. Vei putea să asculți muzică direct de pe un stick USB sau un MP3 player folosind port-urile și playerul multimedia inclus.

Că tot veni vorba de port-uri, acestea mai scad din lipsa funcțiilor smart, astfel că vei putea să conectezi televizorul la PC, laptop, consola de jocuri, un player Blu-ray, un sistem audio, etc, și să lărgești spectrul de activități pe care le poți desfășura în jurul televizorului. Ai la dispoziție pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări component.

Modelul Philips este un televizor din seria 2014 care, în momentul actual, pare accesibil. Modelul este potrivit pentru cei care nu pun preț pe funcțiile smart și se pot lipsi de conectarea la internet de pe televizor. Ecranul oferă imagini de calitate, raportul dintre dimensiunile sale și calitatea imaginilor fiind unul ridicat. Prin urmare, achiziția este una inspirată, atât timp cât nu ții neapărat să fii la curent cu cele mai noi apariții în ceea ce privește electronicele.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Imagini Full HD de calitate
  • Sunet bun
  • Posibilități de conectare la alte dispozitive

Contra:

  • Lipsa funcțiilor smart

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8.5
Conectivitate - 8.7

8.5

O alegere

Philips 40PFH4100 este un televizor cu o diagonală de 102 cm și o rezoluție Full HD, ce face parte din nouă generație a producătorului corean.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.