Philips 39PFL4398 – pentru ca filmele 3D să dea viață livingului tău

Fiindcă sunt o mare iubitoare de filme 3D, m-am decis că este timpul să îmi utilez sufrageria cu un televizor care să îmi ofere această experiență inegalabilă. Și pentru că nu eram dispusă să aloc o sumă prea mare pentru o asemenea achiziție, am făcut câteva căutări și am dat peste modelul Philips 39PFL4398, ce poate fi găsit la un preț de aproximativ 2500 lei (verifică preț actualizat), zilele acestea are o reducere incredibilă.

Întâi de toate m-a atras designul său impecabil, de o eleganță aparte. Rama extrem de subțire pune în relief imaginea, cu ale ei culori spectaculoase. Nici panoul nu este prea gros, de aceea și cântărește numai 6,7 kg. Suportul pe care se sprijină este dreptunghiular, dar cred că îl voi demonta, consider că ar da mai bine pe un suport ce se înclină pe verticală. În felul acesta pot face și ceva economie de spațiu.

Poze cu televizorul 3D Philips 42PFL7008

Philips 42PFL7008

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un model 3D, ce face parte din gama de anul trecut. Are o diagonală de 99 cm, suficientă pentru sufrageria mea de 5/4m, astfel încât să nu îmi obosească ochii când acțiunea unui film e în toi. Imaginea are o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli și este susținută de caracteristicile Easy 3D și Digital Crystal Clear, ce oferă claritate în mișcare și confortul necesar pentru conținutul 3D.

Experiența video este îmbogățită de sonorizarea de 10 W, ce încorporează caracteristici precum: Clear Sound, Auto Volume Leveller, Incredible Surround și Treble and Bass Control. Aceste caracteristici se ocupă de claritatea sunetului indiferent de volum.

De acum voi renunța și la abonamentul digital, nu de alta dar televizorul are tuner digital DVB-T, DVB-C, ceea ce însemană că voi putea viziona posturile HD fără să mai fiu nevoită să plătesc în plus la furnizorul de servicii cu cablu.

La capitolul conectivitate, modelul Philips dispune de tot ce am nevoie: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, Scart și Slot CI(ce funcționează ca și decodor pentru posturile precum HBO, Cinemax, etc).

Player-ul multimedia îmi permite să redau conținutul multimedia de pe un hard disk extern sau de ce nu de pe un stick USB. Nu este un Smart TV, prin urmare nu voi putea  naviga pe internet, dar pe mine m-a interesat să pot urmări filmele în format 3D, așa că personal mă declar mulțumită de modelul ales.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • 3D,
  • sonorizare plăcută,
  • Full HD

Contra:

  • mi-ar fi plăcut să fie Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 39PFL4398 este televizorul ce va face ca sufrageria ta să prindă viață cu fiecare film 3D ce îl vei urmări, prin urmare se va dovedi o achiziție extrem de relaxantă.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.