Philips 39PFL3807H/12 – un Smart TV pe placul tău

Smart TV-urile sunt la mare căutare în zilele noastre. Și asta pentru că sunt niște televizoare interactive, ce oferă nenumărate funcții și totodată posibilitatea de a conecta televizorul la internet, reușind în felul acesta să accesați filme de pe voyo sau videoclipuri de pe youtube și nu numai.

Televizorul despre care vom discuta astăzi este un Smart TV, și anume modelul Philips 39PFL3807H/12, ce vine la un preț de aproximativ 2000 lei (verifică preț actualizat), justificat prin diagonala ceva mai mare decât cea standard, dar și prin faptul că vorbim de un televizor Smart.

Din punct de vedere al designului, modelul Philips se prezintă destul de bine, calitatea materialelor este ireproșabilă, iar finisajele sunt bine realizate. Rama ce încadrează imaginea este destul de subțire, iar piciorul pe care se sprijină are o formă dreptunghiulară și poate fi demontat în cazul în care vă decideți că aveți nevoie de mai mult spațiu și ar fi mai potrivit să îl suspendați pe perete.

Poze cu televizorul Philips 39PFL3807H/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un Smart TV din gama 2012, ce se bucură de funcții excelente, dar și de aplicații interesante și totodată interactive, menite să destindă utilizatorul și totodată să îi creeze condiții optime de relaxare.

Are o diagonală de 99 de cm, suficient de mare pentru o sufragerie uzuală și o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, Full HD, ce oferă imagini clare și naturale, cu un contrast excelent. Sunetul este antrenat de un sistem audio cu subwoofer de 10 W, ce încorporează caracteristici ce oferă profunzime și claritate chiar și atunci când volumul este mai tare: Clear Sound, Auto Volume Leveler, Incredible Surround și AmbiwOOx.

În prezent mai toate televizoarele LED dispun de tuner digital, prin urmare și modelul acesta vine cu un astfel de dispozitiv, ce permite utilizatorului să vadă posturile în format HD, fără a mai închiria un receiver de la furnizorul de servicii de televiziune.

Pe partea de conectivitate, întâlnim conexiunea Wireless Ready, ce necesită și un adaptor, 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare component, SCART, Slot CI, intrare PC și minijack căști. Are o greutate de 15,24 kg, dar având în vedere diagonala sa, nu mă surprinde acest aspect, iar consumul de energie se ridică la 47 W, un consum destul de mic după părerea mea.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,
  • preț avantajos

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 39PFL3807H/12 este un Smart TV cu o diagonală generoasă, ce oferă aplicații interesante utilizatorului și totodată imagini Full HD.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.