Televizor LED Smart TV Philips 39PFL3208

Cu toții ne dorim televizoare performante, cu multe funcții, cu o diagonală mare, însă nu toți suntem dispuși să scoatem din buzunar sume impresionante pentru astfel de plăceri. Dacă până acum ceva timp cu greu te puteai gîndi să cumperi un Smart TV cu o diagonală decentă la un preț convenabil, ei bine iată că mai nou concurența face minuni pentru iubitorii de tehnologie. Spun asta pentru că producătorii au început să lanseze tot mai multe modele cu specificații foarte bune la un preț mult mai accesibil.

Unul dintre aceste modele este și televizorul LED Philips 39PFL3208, ce vine la un preț de aproximativ 1700 lei (verifică preț actualizat), mai mult decât convenabil pentru ceea ce oferă.

În ceea ce privește designul pot spune că este un televizor elegant, ce impresionează prin materiale de cea mai bună calitate, dar și prin finisaje foarte bine realizate. Rama ce încadrează imaginea este destul de subțire, astfel că va crea iluzia unei diagonale mărite. Se sprijină pe un picior dreptunghiular, pe care îl puteți demonta, în cazul în care considerați că ați putea economisi spațiu montându-l pe perete.

Poze cu televizorul Philips 39PFL3208

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips 39PFL3208 este un Smart TV din gama 2013 a producătorului, ceea ce înseamnă că dispune de cele mai noi funcții și are o diagonală de 99 cm, suficientă pentru un living de apartament. Rezoluția imaginii este Full HD, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de imagini de o claritate impecabilă. Caracteristicile de imagine: Digital Crystal Clear și
Perfect Motion Rate 100 Hz ajută ca imaginea să beneficieze de culori cât mai vii, cît mai apropiate de realitate.

Pe partea de sunet dispune de 2 boxe de câte 10 W ce încorporează caracteristici precum: Clear Sound și Incredible Surround pentru ca distracția să capete un alt sens. Chiar și atunci când volumul este dat mai tare, oferă un sunet clar și plăcut. Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație este clar că are și tuner digital încorporat. Acest aspect vă scutește de a mai fi nevoiți să achiziționeți acel receiver enervant pentru a prinde posturile HD.

Deși dispune de Wireless Ready, cu toate acestea veți fi nevoiți să achiziționați și un adaptor pentru a vă putea conecta la internet. Pe partea de conectivitate, Philips 39PFL3208 vine cu o gamă largă de conectori, și anume: 2 porturi HDMI, SCART, Slot CI, 2 porturi USB 2.0 și minijack căști  de 3,5 mm.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • HDMI,
  • wireless ready,
  • rezoluție Full HD

Contra:

  • are nevoie de adaptor pentru wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Philips 39PFL3208 este un Smart TV ce pune la dispoziție utilizatorului nenumărate funcții interesante și se laudă cu un preț extrem de avantajos.

User Rating: 3.2 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.