Televizor LED Philips 39PFL3088

Îţi doreşti un televizor LED cu caracteristici bune, dar nu-ţi permiţi să scoţi din buzunar o sumă prea mare pentru o astfel de achiziţie? Philips îţi vine în ajutor cu televizorul LED 39PFL3088, un model ce are un preţ de aproximativ 1800 lei (verifică preț actualizat), un preţ deloc mare, mai ales dacă ne gândim că vorbim de un brand cu greutate în domeniu.

Din punct de vedere al designului, Philips 39PFL3088 este un televizor ce aparţine ultimei game lansată pe piaţă de către producătorul olandez şi beneficiază de o ramă destul de subţire, ce face ca imaginea să pară mult mai mare. Piciorul dreptunghiular poate fi îndepărtat cu uşurinţă în cazul în care doriţi să faceţi economie de spaţiu, montându-l pe un perete.

Poze cu televizorul Philips 39PFL3088

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În ceea ce priveşte partea tehnică, Philips 39PFL3088 se prezintă destul de bine, mai exact vine cu o rezoluţie HD, de 1366 x 768 şi are o diagonală de 99 cm. Imaginea dispune de caracteristici de optimizare precum: Perfect Motion Rate 100 Hz(pentru redarea mai clară a imaginilor în mişcare) şi Digital Crystal Clear(oferă un timp de răspuns de 5ms).

Sunetul este asigurat de cele boxele de 8W, ce încorporează caracteristici precum: Incredible Surround şi Auto Volume Leveler, ce asigură o experienţă audio excelentă.

Pe partea de conectivitate Philips 39PFL3088  se bucură de cele mai importante: SCART, Slot CI, 2 porturi HDMI, un port USB 2.0 şi player  multimedia integrat. La un asemenea preţ nici nu cred că am putea cere mai mult de atât. Greutatea sa este de doar 6,7 kg, ceea ce înseamnă că îl veţi putea muta cu uşurinţă în cazul în care vreţi să faceţi modificări prin casă.

Pro

  • design plăcut
  • HDMI,
  • face parte din gama de televizoare 2013

Contra:

  • rezoluţia nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Philips 39PFL3088 se adresează celor ce îşi doresc un televizor de ultimă generaţie, dar care să nu le golească buzunarele.

User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.