Philips 32PHH4509 – un model Smart ieftin

Televizoarele Smart au devenit destul de accesibile și nu mai sunt considerate ca fiind obiecte de lux. Există chiar și televizoare impresionant de ieftine, gândite să transforme aceste aparate într-unele comune. Philips 32PHH4509 este un astfel de televizor care te face să verifici prețul de două ori pentru a te asigura că e cel corect. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1200 lei (verifică preț actualizat), fiind unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart. Cu toate că nu dispune de tehnologiile cele mai performante, televizorul acoperă toate funcțiile Smart necesare unui utilizator obișnuit. Având în vedere prețul, televizorul are un raport de calitate excelent.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Televizorul are un design simplu, arătând ca un televizor LED obișnuit. Mergând pe această linie, ecranul este încadrat de o ramă subțire, iar suportul este dreptunghiular, clasic. Logo-ul Philips se găsește pe marginea de jos a ramei, plasat central. Pentru a putea scădea din preț, producătorul a scăzut și din calitatea materialelor folosite, carcasa fiind dintr-un plastic negru lucios. Având dimensiunile de 726 x 424 x 64 mm, televizorul este unul subțire, iar în plus cântărește doar 5.6 kg, ceea ce înseamnă că îți va fi destul de ușor să îl muți atunci când vrei să faci mici modificări prin locuință sau curățenie. Suportul TV este cel clasic dreptunghiular, ce poate fi demontat în cazul în care nu ești prea încântat de el, iar televizorul poate fi montat pe un suport TV de perete cu înclinare verticală. În felul acesta vei reuși să faci și ceva economie de spațiu.

Poze cu televizorul Smart Philips 32PHH4509

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Diagonala ecranului are 81 de cm, ecranul fiind unul de dimensiuni medii. Rezoluția este de 1366 x 768 pixeli. Încă o dată, pentru a reduce din preț, producătorul alege să ofere și dotări mai ieftine. LED-urile asigură o luminozitate continuă de 250 cd/mp. Imaginile HD sunt redate în aspect 16:9. Ecranul beneficiază, totuși, de o serie de tehnologii care să ofere imagini de calitate, chiar dacă nu la nivel Full HD.

Una dintre acestea este tehnologia Pixel Plus HD, care redă 69 de miliarde de culori și oferă un contrast dinamic de 500.000:1.

Tehnologia Micro Dimming asigură un contrast ridicat prin analizarea fiecărei imagini în 3200 de zone și alegerea tonurilor cele mai întunecate de negru și a tonurilor cele mai strălucitoare de alb.

Ecranul mai beneficiază de tehnologia Perfect Motion Rate de 200 Hz care reduce efectul de blur și redă detalii ascunse chiar și în cazul imaginilor în mișcare.

Tăierea dotărilor se menține și la partea smart, deși aici își face mai puțin simțită prezența. Philips 32PHH4509 este dotat cu un procesor Dual Core care permite conectarea la internet, rularea de aplicații, urmărirea filmelor online etc. Deși nu beneficiază de procesor Quad Core, mai multe modele de televizoare, chiar și la prețuri superioare, beneficiază de același tip de procesor.

Utilizatorul poate alege din mii de aplicații pentru streaming, socializare sau joacă. Multitasking-ul nu va fi însă cel mai bun, iar timpii de așteptare vor fi ceva mai mari. Cu toate acestea, contează că toate funcțiile Smart funcționează.

Sistemul audio este de tip Surround și are o putere de 20W, suficient încât să asigure un sunet cu un nivel destul de bun. La nivelul conectivității, televizorul are un număr minimal de port-uri, respectiv 2 port-uri HDMI, 2 USB și câte o intrare component și Scart. Conectarea la internet se poate face prin cablu sau Wi-Fi. Televizorul beneficiază și de un TV Tuner digital DVB-T, DVB-C.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • preț mic,

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 32PHH4509 este unul dintre cele mai ieftine Smart TV-uri de pe piață în momentul de față, ce asigură un raport calitate-preț excelent.

User Rating: 4.35 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.