Philips 32PHH4309 – model 2014 extrem de ieftin

Ușor, ușor televizoarele Slim au început să domine piața și să ne pătrundă tot mai mult în case. Nu doar că prețul lor a crescut simțitor, dar odată cu acest aspect s-a îmbunătățit vizibil atât designul lor, cât și partea tehnică. Unul dintre modelele din generația nouă ce se bucură de un preț atractiv este și televizorul Philips 32PHH4309. Poate fi achiziționat la prețul de 900 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât rezonabil, având în vedere că are diagonala optimă pentru livingul unui apartament sau de ce nu pentru un dormitor spațios.

Din punct de vedere al designului nu pot să nu remarc faptul că vorbim de un model ultra slim, cu o ramă ce încadrează imaginea foarte subțire, ce crează practic iluzia unei imagini mult mai mare decât cea reală. Suportul televizorului nu pot spune că mă dă pe spate, este același model dreptunghiularca în anii anteriori, dar din fericire poate fi îndepărtat, iar televizorul poate fi montat pe un suport de perete, ce oferă și o înclinare verticală. Eleganța și rafinamentul acestui model se vor potrivi perfect unui decor modern, astfel că va reprezenta punctul de atracție din orice încăpere.

Poze cu televizorul Philips 32PHH4309

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă prețul și aspectul acestui model te-au convins că merită să îi acorzi o șansă spre a-l descoperi, cu siguranță partea tehnică îți va dovedi că merită achiziționat.

Philips 32PHH4309 este un model din gama lansată în 2014, ceea ce înseamnă că vorbim de un televizor echipat cu cele mai interesante și mai noi funcții. Are o diagonală de 81 cm, iar calitatea imaginii HD este de 1366 x 768 pixeli. Imaginea este susținută de caracteristici precum: Digital Crystal Clear – reglează și optimizează digital calitatea imaginii din punct de vedere al constrastului, culorii și definiției și 100 Hz Perfect Motion Rate – permite reproducerea mișcărilor cu o claritate incredibilă, chiar și în cazul celor rapide.

Pe partea de sonorizare, observăm faptul că încorporează un sistem de 10 W, suficient pentru un asemenea model și până la urmă nu cred că este cazul să avem pretenția la un sistem mai puternic având în vedere prețul extrem de mic. Datorită caracteristicilor: Incredible Surround, Clear Sound și Auto Volume Leveller, televizorul are grijă să ofere un sunet clar, precis și profund, exact ceea ce orice utilizator și-ar putea dori.

Având în vedere că discutăm despre un model de ultimă generație, nu ne mai surprinde să vedem că dispune și de tuner digital, ce îți va reda canalele HD, fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament digital.

Playerul multimedia integrat îți va reda reda conținutul multimedia dorit și totodată îți permite să înregistrezi pe USB emisiunea favorită sau un meci important. În ceea ce privește conectivitatea modelul vine echipat cu cele mai utile și necesare funcții: 2 porturi HDMI, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală și Slot CI. Din punctul meu de vedere consider că televizorul este ideal pentru cei ce vor să se alinieze la noua tehnologie în materie de televizoare, fără să fie nevoiți să scoată o sumă impresionantă din buzunar.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • ieftin,
  • HDMI,
  • player multimedia integrat

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 32PHH4309 este un model extrem de ieftin din noua gamă de televizoare, ce se va integra perfect în livingul tău, oferindu-ți o experiență incredibilă cu fiecare utilizare.

User Rating: 3.25 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.