Philips 32PHH4200 – televizorul HD îmbunătățit

Philips 32PHH4200 este un televizor non-smart de calitate HD, fiind potrivit pentru o cameră mai mică și utilizatori mai puțin pretențioși, interesați mai degrabă de un raport calitate-preț bun. Are un preț de aproximativ 1199 lei(verifică preț actualizat), acesta fiind un televizor HD standard, care se remarcă prin faptul că are un preț bun pe care îl îmbină cu dotări atractive. Televizorul este lansat în 2015 și prezintă un upgrade pe partea de sunet și de imagine, precum și la nivelul designului. Modelul nu beneficiază de funcții smart, dar este în schimb potrivit pentru conectarea la laptop sau PC, așa că nu vei resimți prea mult lipsa acestora. Per ansamblu, televizorul este chiar simpatic.

Spre deosebire de alte modele din aceeași categorie de preț, cel de față are un design mai elegant, păstrând standardele ridicate ale producătorului olandez. Carcasa are linii dinamice și ușor ascuțite, fiind în același timp complet neagră, așa că aspectul este foarte modern. Rama este destul de subțire, lăsând toată atenția asupra ecranului. Suportul păstrează forma muchiilor unui dreptunghi și este jos, oferind o stabilitate foarte bună. Televizorul are dimensiunile de 726 x 425 x 77 mm, iar pentru fixarea pe un perete vei avea nevoie de un suport VESA 100 x 100.

Poze cu televizorul

Philips 32PHH4200

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 cm și se va încadra perfect într-un living mai mic sau un dormitor. Ecranul beneficiază de o luminozitate continuă de 200 cd/mp, având astfel un contrast bun și menținând o strălucire atractivă pentru culori. Tehnologia Digital Crystal Clear redă 69 de miliarde de culori, acestea contribuind la crearea unei experiențe atractive de vizionare. Imaginile sunt redate la rezoluția de 1366 x 768 pixeli și au o claritate bună, decentă prin raportare la dimensiunile ecranului. Televizorul beneficiază și de tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz, așa că va reda fluid chiar și imaginile în mișcare, îndepărtând blur-ul și crescând numărul de cadre pe secundă. Rezultatul constă în imagini mai clare și cu un nivel ridicat de detaliu.

Sistemul audio are o putere de 16 W și este dotat cu mai multe funcții de procesare și amplificare. Bass-ul este astfel redat profund, iar sunetul este clar și bogat. Volumul își păstrează în același timp un randament bun și contribuie la acoperirea rapidă a camerei.

Televizorul nu este smart, dar se poate conecta ușor la un laptop sau un PC pentru redarea conținutului de pe acestea. Modelul are 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări Scart și component, astfel încât să poți conecta și console de jocuri, playere Blu-ray sau DVD, sisteme audio externe etc. Nu în ultimul rând, televizorul este dotat cu un tuner digital DVB-T/C și un slot CI+, așa că poate reda canale digitale folosind un simplu card de la distribuitorul tău de cablu, fără a mai avea nevoie de un receiver extern care să ocupe spațiu.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • imagini procesate în mod atractiv
  • sunet de calitate, cu funcții de procesare și amplificator pentru bass
  • port-uri pentru conectarea dispozitivelor externe

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.4
Display - 8.3
Conectivitate - 8.2

8.3

O alegere accesibilă

Philips 32PHH4200 este un televizor plăcut, cu o diagonală de 80 cm și un preț destul de rezonabil, potrivit pentru cei ce nu își doresc funcții Smart.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.