Philips 32PHH4100 – televizorul HD accesibil

În situația în care seriile noi de televizoare au prețuri destul de mari, merită să arunci o privire și peste modelele din 2014. Acestea au prețuri mai bune, iar în cazul celor non-smart diferența de calitate este foarte mică. Philips 32PHH4100 este un model HD atractiv, potrivit pentru cei care își doresc un televizor care să ofere imagini de calitate la preț bun și pentru cei care nu sunt interesați de funcțiile smart. Are un preț de aproximativ 1299 lei (verifică preț actualizat), un preț accesibil dacă ne raportăm la cele actuale. Într-adevăr, modelul este unul HD și non-smart, dar calitatea generală este una bună.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul este cel clasic pentru modelele HD, fără să iasă în evidență în vreun fel. Avem de-a face așadar cu un model cu carcasa neagră, din plastic. În ceea ce priveşte rama care încadrează ecranul, aceasta are o grosime medie, reușind însă să pună în evidență dimensiunile acestuia. Nici profilul nu este cel mai subțire, dar aspectul general este unul elegant. Suportul este unul deloc înalt și oferă o stabilitate foarte bună, televizorul având dimensiunile de 726 x 425 x 77 mm. Posibila fixare pe perete se face prin intermediul unui sistem VESA 100 x 100.

Poze cu televizorul

Philips 32PHH4100

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala standard de 80 de cm, oferind o vizibilitate foarte bună,  acesta fiind iluminat prin LED-uri, luminozitatea continuă având valoarea de 200 cd/mp. Imaginile sunt caracterizate de un echilibru general bun între culoare, contrast și claritate. Cu privire la rezoluție, aceasta este de 1360 x 768 pixeli, iar claritatea este îmbunătățită suplimentar cu ajutorul tehnologiei Digital Crystal Clear. În cazul redării cadrelor în mișcare, precum cele din emisiunile sportive sau filmele de acțiune, tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz asigură scăderea blur-ului și, prin urmare, creșterea nivelului de detalii.

Sistemul audio are o putere de 16 W, puțin mai slabă decât cea întâlnită la modelele mai scumpe. Sunetul este procesat pentru a fi redat mai clar, iar efectul surround face experiența de ascultare mai profundă, în felul acesta iubitorii de muzică putând să asculte melodiile preferate direct de pe un stick, folosind playerul multimedia integrat.

După cum spuneam și la început, televizorul nu este smart, așa că nu te vei putea conecta la internet direct de pe el. Vei putea însă să folosești ecranul pe post de monitor, redând filmele sau alt conținut de pe PC la scară mai mare.

Televizorul este adaptat de asemenea pentru conectarea la alte dispozitive, precum consolele de jocuri, playerele Blu-ray, sistemele audio externe, tabletele, smartphone-urile etc. Ai la dispoziție astfel 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări component.

Televizorul reprezintă o alegere bună pentru cei mai puțin interesați de accesarea internetului direct de pe televizor și cei care caută un model de dimensiuni standard la preț bun. Televizorul oferă imagini de calitate, trecerea fiind vizibilă cu atât mai mult în cazul în care acesta înlocuiește un model vechi.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design clasic elegant
  • Calitate generală bună a imaginilor
  • Posibilități de conectare la alte dispozitive

Contra:

  • Nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.2
Conectivitate - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Philips 32PHH4100 este un televizor cu diagonala de 81 cm și un preț destul de decent, astfel că se va dovedi o achiziție interesantă.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. panainte constantin

    Am cumparat un led philips phh4100 si se inchide se aprinde singur fara sa-mi apara ceva decat philips stie cineva despre ce e vorba va rog ajutati-ma!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.