Televizor LED Smart TV Philips 32PFL4258

Vă gândiţi să faceţi câteva modificări în locuinţă? Ce modificare ar fi mai bună decât schimbarea televizorului vechi cu unul ce utiliează tehnologia de iluminare LED? Pentru cei ce nu sunt dispuşi să investească o sumă considerabilă într-o astfel de achiziţie, dar îşi doresc un Smart TV, venim astăzi cu o propunere din parte celor de la Philips, mai exact modelul 32PFL4258, ce poate fi achiziţionat la un preţ de aproximativ 1390 lei (verifică preț actualizat), un preţ excelent pentru un Smart TV.

Acesta se bucură de un design destul de atractiv, cu colţuri rotunjite, margini subţiri şi finisaje bine realizate.Se sprijină pe un picior dreptunghiular, pe care îl puteţi îndepărta cu uşurinţă în cazul în care doriţi să îl montaţi pe perete.

Cumpără acum cu transport gratuit

Poze cu televizorul Smart Philips 32PFL4258

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă la exterior se prezintă foarte bine, suntem curioşi să vedem dacă şi partea de interior se ridică la nivelul aşteptărilor noastre. Philips 32PFL4258 este un Smart TV LED din gama 2013, cu o diagonală de 81 cm şi o rezoluţie Full HD, ce vă oferă confortul şi relaxarea pe care le căutaţi în momentul în care vreţi să petreceţi o seară grozavă în compania prietenilor voştri. Caracteristicile imaginii sunt susţinute de funcţiile: Digital Crystal Clear (pentru adâncime şi claritate), ce optimizează mai exact contrastul şi culoarea, Micro Dimming şi Perfect Motion Rate 200.

Pe partea de sunet Philips 32PFL4258 vine cu un sistem Incredible Surround susţinut de cei 20 W, ce va face ca muzica prefereată sau filmul preferat să se audă excelent. Iar în ceea ce priveşte conectivitatea , televizorul este dotat cu 2 sloturi USB 2.0, 3 intrări HDMI, o intrare SCART şi Wireless Ready.

Specificațiile tehnice complete

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • preţ foarte bun,
  • design atrăgător,
  • Full HD,
  • HDMI,

 Contra:

  • nu este 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Bun

Pentru un low buget consider că televizorul Philips 32PFL4258 se potriveşte ca o mănuşă. Realizat de un brand ce s-a remarcat de-a lungul timpului prin calitate la cote înalte, iată că cei de la Philips punctează prin acest televizor şi categoria celor ce îşi doresc un televizor performant, dar care să fie în concordanţă cu venitul lor.

User Rating: 4.43 ( 2 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.