Philips 32PFL4208 – un Smart TV la un preț decent

Ne plac televizoarele de ultimă generație, iubim să fim la curent cu tot ce este mai nou în materie de gadgeturi, doar că uneori buzunarul nu ne permite să ne bucurăm de toate noutățile. Dacă până acum ceva timp televizoarele LED nu erau tocmai la îndemâna oricui, iată că mai nou, producătorii se bat în oferte care mai de care mai atractive, adecvate fiecărui buget. Astăzi mi-am propus să discutăm despre un televizor ce face parte din gama low budget, dar se bucură de cele mai noi specificații. Este vorba despre televizorul Philips 32PFL4208, ce vine la un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preț deloc mare pentru ceea ce are de oferit.

Din punct de vedere al designului, discutăm de un televizor elegant, cu o ramă subțire, ce face ca imaginea să pară mult mai mare decât este în realitate. Are și un picior detașabil în formă dreptunghiulară, ce poate fi îndepărtat cu ușurință în cazul în care vreți să montați televizorul pe perete.

Poze cu televizorul Philips 32PFL4208

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips 32PFL4208 este un Smart TV, ce aparține gamei lansate în 2013, prin urmare beneficiază de cele mai noi funcții. În ceea ce privește imaginea, televizorul are o diagonală de 81 de cm și o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 pixeli, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de imagini destul de clare. Caracteristicile de imagine: Micro Dimming, Digital Crystal Clear, 200 Hz Perfect Motion Rate, îmbunătățesc calitatea, iar culorile sunt mult mai vii și mai naturale.

Sunetul este asigurat de două boxe de cîte 10 W, ce încorporează caracteristici precum: Auto Volume Leveler, Incredible Surround, Clear Sound. Pentru ca distracția să fie deplină este bine de știut că sunetul va fi clar și profund chiar și atunci când volumul este destul de tare.

Având în vedere că discutăm de un Smart TV, asta presupune că dispune de conexiune wireless, dar față de alte modele, acesta oferă și skype, pentru a putea purta conversații mult mai plăcute cu cei dragi. Nu vă mai trebuie decât o tastatură și o cameră WEB bună și distracția poate să înceapă.

În ceea ce privește conectivitatea, este bine de știut că Philips 32PFL4208 dispune de 3 porturi HDMI, SCART, Slot CI, 2 porturi USB 2.0 și minijack căști. Nu trebuie omis nici faptul că încorporează un tuner digital DVB-T, DVB-C, ceea ce vă permite să vedeți canalele în format HD fără a mai fi nevoie să dețineți acel receiver ce v-ar umple casa de cabluri inestetice. Consumul de energie este destul de mic, de aproximativ 38 W, ceea ce înseamnă facturi mai mici la curent.

Păreri pro şi contra

Pro

  • Smart TV,
  • design modern,
  • preţ accesibil,
  • HDMI,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 32PFL4208 este un Smart TV de ultimă generație, cu funcții destul de bune, potrivit pentru cei ce nu au tocmai un buget generos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.