Philips 32PFL3258 – un Smart TV ieftin

Ne plac televizoarele Smart, însă până acum câteva luni nu multă lume se putea atinge de un model bunicel din cauza prețului. Iată că a venit și vremea ca prețurile să alunece ușor în jos și tot mai multă lume să își permită o astfel de achiziție. Unul dintre cele mai ieftine televizoare Smart cu o diagonală de 81 de cm este și televizorul Philips 32PFL3258, ce vine la un preț de aproximativ 1300 lei (verifică preț actualizat), un preț mai mult decât convenabil pentru cei ce își doresc să se alinieze la noile tehnologii fără a fi nevoiți să bage mâna adânc în buzunare.

Din punct de vedere al designului vorbim de un model elegant, cu finisaje bine realizate, ce folosește materiale de o calitate incontestabilă. Rama ce încadrează imaginea este incredibil de subțire, iar suportul dreptunghiular poate fi înlăturat în cazul în care doriți să faceți economie de spațiu și să îl montați pe perete.

Telecomanda este ușor de folosit deși producătorul alege să își pună amprenta asupra modelelor obișnuite și să inverseze butoanele de sus cu cele de jos.

Poze cu televizorul Smart Philips 32PFL3258

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips este un model Smart ce face parte din cea mai recentă gamă lansată de producător, prin urmare veți observa că dispune de cele mai noi funcții și aplicații. Are o diagonală de 81 de cm, după părerea mea ideală pentru livingul unui apartament, iar rezoluția este de 1920 x 1080 pixeli, Full HD, oferind utilizatorului o imagine clară, vibrantă, cu un contrast bun și culori naturale.

Aceste calități ale imaginii sunt întreținute de caracteristicile Digital Crystal Clear și Perfect Motion Rate 100 Hz. Pe partea de sonorizare observăm că televizorul dezvoltă o putere de 20 W și oferă o experiență audio incredibilă, susținută de caracteristicile Auto Volume Leveler, Clear Sound și Incredible Surround.

În ceea ce privește conectivitatea, modelul Philips se prezintă foarte bine, mai exact dispune de cam tot ceea ce veți găsi și la modelele mai scumpe: 2 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, Scart, Slot CI, intrare component, minijack căști și player multimedia integrat.

Având în vedere că discutăm de un Smart TV, este evident că televizor are wireless ready, pentru care veți avea nevoie de un adaptor Wi-Fi pentru a vă putea conecta la rețeaua de acasă. Veți putea naviga pe internet fără probleme, mai mult de atât veți putea discuta cu prietenii pe Skype direct de pe televizor. Tot ce va trebui să faceți va fi să vă achiziționați o cameră web și o tastatură pentru a face conversațiile mult mai plăcute decât până acum. Veți putea utiliza Youtube-ul pentru a viziona videoclipuri preferate sau vă veți putea delecta cu aplicații interactive, menite să vă capteze atenția și totodată să vă facă să vă relaxați.

Cântărește aproximativ 6,99 kg, ceea ce înseamnă că nu este deloc greu de mutat, în cazul în care vă place să faceți frecvent mutări prin casă. Consumul se ridică la 53 W, prin urmare factura la curent nu va crește prea mult datorită achiziționării unui astfel de model.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • imagine şi sunet impecabile,
  • Smart TV,
  • Full HD

Contra:

  • ai nevoie de adaptor wireless

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 32PFL3258 este unul dintre cele mai ieftine Smart TV-uri de pe piață la ora actuală, ce nu te va face să bagi adânc mâna în buzunar pentru a-l achiziționa.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.