Televizor LED Philips 32PFL3088H

Te gândești să îți cumperi un televizor, dar nu îți dorești să scoți o sumă prea mare din buzunar pentru o astfel de investiție? Un model low budget ca să spun așa ar fi televizorul Philips 32PFL3088H, un model ce are un preț de aproximativ 1050 lei (verifică preț actualizat), mai mult decât rezonabil aș spune eu, ținând cont că are o diagonală de 81 cm.

Din punct de vedere al designului, încântă prin finisaje bine realizate, o ramă subțire ce face ca imaginea să pară mult mai mare și prin calitatea materialelor ce au servit la construirea lui. Dispune de un picior dreptunghiular detașabil, pentru ca utilizatorul ce își dorește să economisească spațiu, să îl poată monta pe perete.

Poze cu televizorul LED Philips 32PFL3088H 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips 32PFL3088H este un televizor LED ce face parte din gama lansată în 2013 de către producător, ceea ce înseamnă că este echipat destul de bine. Se bucură de o diagonală de 81 de cm, iar rezoluția HD, vă permite să urmăriți filmele și emisiunile favorite la o calitate destul de bună. Calitatea imaginii este îmbunătățită de caracteristicile de imagine Digital Crystal Clear(pentru un constrast mai bune) și Perfect Motion Rate (pentru imagini mai clare).

În ceea ce privește sunetul, acesta este antrenat de două difuzoare de 4 W, susținute de caracteristici precum Auto Volume Leveler și Incredible Surround, ce oferă claritate chiar și atunci când volumul este dat mai tare.

Tunerul digital DVB-T MPEG4*/DVB-C MPEG4* vă permite să urmăriți canalele în format HD, fără a mai fi nevoie de acel receiver inestetic, ce v-ar umple casa de căblăraie. Dispune și de un player multimedia integrat, ce vă va reda pozele sau filmulețele din vacanțele cele mai frumoase, poze ce le-ați stocat pe un HDD extern, direct pe televizor.

Conectivitatea este asigurată de: două porturi HDMI(puteți folosi televizorul pe post de monitor), SCART, Slot CI+ și o intrare USB 2.0.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • preț,
  • HDMI

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Imagine
Design
Conectivitate

Philips 32PFL3088H este un televizor ce face parte din cea mai nouă gamă lansată de producător, ce se bucură de un preț foarte avantajos.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.