Philips 32PFL3008 – diagonală de 81 cm la un preț excelent

Philips 32PFL3008 este unul dintre cele mai ieftine televizoare de tip LED, cu o diagonală de 81 cm, ce îl face să fie ideal pentru cei ce nu își permit să aloce sume impresionante pentru o astfel de achiziție. Are un preț de aproximativ 990 lei (verifică preț actualizat), deși face parte din cea mai recentă gamă a producătorului.

Din punct de vedere al designului, televizorul se bucură de un aspect plăcut, comparabil cu alte modele mult mai scumpe, rama, ce încadrează imaginea este foarte subțire, iar suportul pe care se sprijină este dreptunghiular și poate fi înlăturat în cazul în care vă decideți să faceți economie de spațiu și să îl montați pe un suport de perete.

Calitatea materialelor este incontestabilă, iar finisajele sunt foarte bine realizate, sugerând un produs bine închegat. Telecomanda pare destul de ușor de utilizat, doar că față de alți producători, Philips are anumite butoane inversate, mai exact cele cu cifre le veți găsi în partea de jos a telecomenzii, iar cele care în mod normal le găseați jos, vor apărea în acest caz în partea de sus.

Poze cu televizorul Philips 32PFL3008

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul Philips face parte din gama 2013 și se bucură de cele mai noi funcții și specificații implementate de producător. Vine cu o diagonală de 81 cm, iar rezoluția imaginii este de 1366 x 768 pixeli, HD, ceea ce presupune claritate, un contrast bun, dar și culori vii. Calitatea imaginii este susținută de caracteristica de imagine Perfect Motion Rate 100(ajută la claritatea imaginilor în mișcare).

Sunetul este susținut de 2 boxe de 6 W, ce încorporează caracteristici pentru claritate și profunzime: Clear Sound, Incredible Surround, Dynamic Bass Enhancement și Equalizer. Având în vedere că discutăm de un televizor de ultimă generație, este de la sine înțeles că dispune de tuner digital DVB-T, DVB-C, ce vă ajută să vizionați posturile în format HD fără a mai avea nevoie să plătiți în plus pentru acel receiver de la furnizorul de servicii de televiziune.

Televizorul are și Player multimedia integrat, ce vă permite să înregistrați pe un USB emisiunile preferate, ca ulterior să le puteți urmări oridecâteori doriți. Pe partea de conectivitate, modelul Philips vine cu o gamă destul de bogată: SCART, Slot Ci+, 2 porturi HDMI, VGA(în cazul în care doriți să utilizați televizorul pe post de monitor) și minijack căști. Are o greutate de doar 6,9 kg, ce vă permite să îl mutați cu ușurință prin casă, în cazul în care doriți să faceți mici modificări. Nici consumul de energie nu este prea mare, având în vedere că este un LED, mai exact puterea consumată ajunge la 41 W, ceea ce înseamnă că veți avea o factură mică la curent.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,
  • preț avantajos

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 32PFL3008 este un televizor de ultimă generație ce poate fi încadrat între cele mai ieftine televizoare de pe piață la ora actuală, dotat cu nenumărate funcții, ce pot fi găsite la televizoarele mai scumpe.

User Rating: 3.5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.