Philips 32PFH5300/88 – televizorul Full HD smart entry-level

Dacă îți dorești un televizor care să îmbine la nivel cât de cât acceptabil calitatea imaginii cu funcțiile smart și dimensiunile ecranului, modelul Philips 32PFH5300/88 este unul potrivit. Este disponibil în magazine la prețul de aproximativ 1799 lei(verifică preț actualizat) și îți asigură o experiență de vizionare destul de plăcută.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Acesta are un design upgradat pentru 2015, care aduce un profil mult mai subțire și linii mai fine. Modelul are dimensiunile de 726 x 436 x 77 mm, așa că are o construcție ultra slim, rama integrându-se în aceleași linii, fiind de asemenea subțire. Pentru fixare este folosit un suport în formă de T ce are un picior plat generos și susține o stabilitate foarte bună. În cazul în care dorești fixarea pe perete, poți folosi un suport VESA 100 x 100. Construcția  este în totalitate din plastic, dar aspectul este unul calitativ și elegant.

Poze cu televizorul Smart

Philips 32PFH5300/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 80 cm, fiind potrivit pentru un living mai mic sau un dormitor. Imaginile redate au o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, așa că raportul între dimensiuni și claritate este foarte bun. Ecranul beneficiază de un contrast stabilit prin Micro Dimming care oferă un randament atractiv, intensificând cadrele. Contrastul ridicat este sprijinit de luminozitatea continuă de 300 cd/mp, iar, cu ajutorul tehnologiei Perfect Motion Rate de 200 Hz, fiecare cadru este îmbunătățit, fiind redat lin și clar, fără blur. Imaginile din emisiunile sportive, filmele de acțiune sau jocuri vor avea un grad de detaliu mult mai mare.

Funcțiile smart reprezintă unul dintre aspectele ceva mai puțin măgulitoare ale configurației, dar atrag mai mult pe unele niveluri decât pe altele. În ciuda faptului că a fost lansat în 2015, televizorul a rămas cu interfața veche și nu a făcut upgrade la Android. Prin urmare, funcțiile se mișcă destul de lent, timpii de așteptare fiind mari pentru majoritatea sarcinilor. Cu ajutorul funcției Wi-Fi Miracast vei putea reda conținutul de pe smartphone sau tabletă direct pe ecranul televizorului, sincronizând activitățile.

Sistemul audio are o putere de 10 W și nu are un volum foarte bun,  însă acesta beneficiază de o serie de tehnologii de procesare care să exploateze cât de cât dotările oferite.

La nivelul port-urilor vei găsi 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări Scart și component, astfel că vei putea conecta un PC, laptop, camera foto, stick-uri, playere Blu-ray, console de joc etc. Conexiunea la internet se face wireless.

Partea smart este însă dezamăgitoare, părând că este adăugată doar pentru a da la număr. Dacă îți dorești un model care să se descurce bine pe partea smart, te poți îndrepta spre altă opțiune. Pentru câteva sute de lei în plus, poți găsi un televizor ceva mai complex și care să pluseze și mai mult și pe partea de imagine.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design subțire, elegant
  • ecran Full HD cu randament bun
  • Smart

Contra:

  • sonorizarea nu este foarte puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Display - 8.3
Conectivitate - 8.4

8.4

O alegere Smart

Philips 32PFH5300/88 este un televizor Full HD care oferă o experiență plăcută de vizionare, îmbinând claritatea cu o gamă largă de culori și un contrast bun.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.