Philips 32PFH4100/88 – televizorul Full HD non-smart de serie 2015

Piața de televizoare pare să fie acaparată de modelele smart, dar printre noi se numără în același timp foarte multe persoane care nu sunt interesate de aceste funcții și preferă modele clasice Full HD sau HD. Philips 32PFH4100/88 este un televizor Full HD adaptat la 2015, care răspunde cerințelor acestui tip de utilizatori. Se găsește în magazine la un preț de aproximativ 1399 lei(verifică preț actualizat), fiind unul destul de accesibil față de modelele competiției.

Designul este unul atractiv, modelul fiind subțire și având linii dinamice, ușor ascuțite, care se îndepărtează de aspectul clasic al celor cu marginile rotunjite. Carcasa este complet neagră și alcătuită dintr-un plastic de calitate, iar rama este destul de subțire și nu distrage atenția de la imaginile de pe ecran. Suportul are forma unui schelet dreptunghiular și este foarte jos, asigurând o stabilitate bună. Televizorul are dimensiunile de 726 x 425 x 77 mm.

Poze cu televizorul

Philips 32PFH4100/88

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, fiind potrivit pentru un living mai mic.  Acesta beneficiază de o luminozitate continuă de 200 cd/mp, oferind astfel un contrast bun și susținând redarea unor culori strălucitoare. Cu ajutorul tehnologiei Digital Crystal Clear sunt redate 69 miliarde de culori la un contrast dinamic de 500.000:1.  Imaginile sunt redate la o rezoluție de 1360 x 768 pixeli, având o claritate foarte bună și punând foarte bine în evidență detaliile. În cazul în care te afli la prima experiență Full HD, vei observa imediat diferența de calitate. În cazul cadrelor în mișcare, tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz adaugă un plus de claritate, scăzând blur-ul și redând mai fluid succesiunea cadrelor.

Sistemul audio are o putere de 16 W și este dotat cu difuzoare stereo. Există mai multe funcții de procesare a sunetului, gândite pentru a crește calitatea acestuia și a completa optim experiența de vizionare. În cazul în care vrei să asculți muzică de pe stick, MP3 sau iPod, ai la dispoziție un player multimedia, iar pentru o experiență aparte poți adăuga un sistem audio extern.

Televizorul nu este smart, așa că nu te poți conecta la internet direct de pe el, dar poți în schimb să îl conectezi la un laptop sau un PC și să te bucuri de același conținut ca pe monitor pe ecranul mai mare al televizorului.

Modelul are 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări component, așa că vei putea asocia console de jocuri, playere Blu-ray sau DVD, sisteme audio externe etc. Televizorul este dotat cu un tuner digital DVB-T, DVB-C și un Slot CI+, putând reda canale digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Vorbim de un televizor cu dotări de imagine atractive, ce îmbină claritatea Full HD cu un contrast ridicat și culori bogate, având rezultate foarte bune pentru cei care își doresc un televizor pentru vizionarea de canale digitale sau analoge sau a conținutului de pe stick-uri USB sau PC-uri.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design atractiv
  • ecran Full HD cu o calitate generală bună a imaginilor
  • port-uri pentru conectarea unor dispozitive externe

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.3
Display - 8.6
Conectivitate - 8.4

8.4

O alegere accesibilă

Philips 32PFH4100/88 este unul dintre modelele non-smart ale producătorului propuse pentru 2015, cu un preț destul de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.