Philips 32HFL2819D/12 – un TV economic

Philips 32HFL2819D/12 este un televizor potrivit pentru cei ce nu sunt interesați de funcții Smart, când vine vorba de o asemenea achiziție, ci mai degrabă de claritatea imaginii. Poate fi găsit în oferta magazinului eMAG, la un preț de aproximativ 1099 lei(verifică preț actualizat), un preț foarte bun aș putea adăuga, având în vedere că discutăm despre un brand atât de cunoscut. Mai mult de atât, dacă îl prinzi când este la promoție, ai toate șansele să îl achiziționezi la un preț mult mai mic.

TV-ul este unul dintre modelele ce afișează un preț extrem de mic, în raport cu specificațiile sale, ceea ce face ca achiziția să fie una extrem de avantajoasă. Din punct de vedere al designului, discutăm despre un model Slim, cu o ramă dintr-un pastic negru, lucios. Televizorul se sprijină pe un suport destul de măricel, ce îmi amintește de modelele ceva mai vechi. Dar nu este un aspect atât de deranjant, mai ales că poate fi soluționat destul de ușor prin montarea televizorului pe un suport TV de perete.

Poze cu Philips 32HFL2819D/12

Philips 32HFL2819D/12

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunile televizorului sunt de 735 x 476 x 185 mm, iar greutatea sa ajunge la 5,9 kg, ceea ce înseamnă că nu-ți va fi deloc greu să-l muți de unul singur la nevoie. Are un consum de numai 41 W, ceea ce presupune că factura de electricitate nu va suferi prea mari modificări.

Bun, dacă prețul ne-a cucerit, dacă am discutat și despre design-ul atractiv al acestui TV, propun să mergem mai departe la partea tehnică. Modelul Philips are o diagonală de 81 cm, ceea ce înseamnă că vorbim de un model potrivit pentru un dormitor sau un living mai micuț. Important este să ai o distanță de minim 3 ori mai mare decât diagonala TV-ului, între privirea ta și locul în care este așezat acesta. În felul acesta te asiguri că vederea nu îți este afectată.

Rezoluția HD este de 1366 x 768 pixeli și oferă imagini naturale, cu un contrast bun, culori vii și o claritate excelentă.

Sonorizarea este susținută de caracteristici ce dezvoltă un sunet clar și precis. Iar aici mă refer la: Clear Sound, Surround Effect, Auto Volume Leveller și Treble and Bass Control.

Tunerul digital DVB-T, DVB-C te va ajuta să te bucuri de posturile HD, fără să fii nevoit să optezi pentru un abonament digital, ceea ce ar implica un cost suplimentar față de un abonament analogic.

La capitolul conectivitate, televizorul vine echipat cu o gamă decentă de porturi: intrare PC(ceea ce înseamnă că poți folosi TV-ul și pe post de monitor), un port USB 2.0, Scart, un port HDMI(pentru consola Xbox).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • preț mic,
  • consum mic

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.2
Conectivitate - 8.2

8.3

O alegere accesibilă

Philips 32HFL2819D/12 este un televizor pentru un buget mic, cu un design plăcut, modern, ce îți asigură imagini clare și naturale.

Vezi detalii
User Rating: 3.6 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.