Philips 28PHH4109 – televizorul LED clasic

În seria televizoarelor cu dimensiuni ceva mai mici și imagine de calitate, Philips propune modelul 28PHH4109, un televizor ușor de utilizat și adaptabil oricărui spațiu. Prețul pentru Philips 28PHH4109 este de aproximativ 1000 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere că pe piață e disponibilă o serie întreagă de modele la preț asemănător cu cel puțin un ecran Full HD, prețul își depășește puțin dotările.

Designul televizorului este simplu, modelul având o carcasă negră, lucioasă și ecranul încadrat de o ramă de grosime medie. Suportul dreptunghiular completează designul clasic, oferind televizorului impresia de stabilitate și robustețe. Având dimensiunile de 635 x 438 x 190 mm și greutatea de 5 kg, televizorul se încadrează perfect pe un birou, pe un perete sau pe o măsuță.

Poze cu televizorul Philips 28PHH4109

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul LED are o diagonală de 71 de cm și o rezoluție de 1366 x 768 pixeli care permite redarea imaginilor HD. De altfel, punctul în minus principal este reprezentat de faptul că imaginile nu sunt Full HD. Luminozitatea oferită de LED-uri este totuși de 250 cd/mp, imaginea rezultată fiind întotdeauna clară. Imaginile sunt redate în aspect 16:9.

Datorită tehnologiei Digital Crystal Clear, ecranul redă până la 69 de miliarde de culori într-un contrast dinamic de 500.000:1. Imaginile redate sunt strălucitoare și plăcute.

Tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz procesează imaginile oferind claritate în redarea mișcării. Prin urmare, emisiunile sportive și cursele de mașini vor putea fi urmărite la un alt nivel, cu mult mai multe detalii care în mod obișnuit nu sunt surprinse.

Sunetul este asigurat de tehnologia Incredible Surround, iar ieșirea se face prin două difuzoare de 5 W. Sunetul este clar și are disponibilă chiar și o opțiune pentru evidențierea bass-ului. Printre opțiunile disponibile se numără și cea de echilibrare automată a volumului. Televizorul are player media integrat.

Conectivitatea asigură nivelul primar de folosire a televizorului în combinație cu alte dispozitive. Televizorul dispune de un conector VGA cu ajutorul căruia poate fi folosit pe post de monitor, două port-uri HDMI pentru a conecta playere sau console de joc și un port USB care permite redarea de conținut media direct de pe un stick de memorie sau HDD extern. Televizorul mai dispune de un port audio de intrare PC și o ieșire audio pentru conectarea la căști.

Philips 28PHH4109 are și un TV Tuner digital DVB-T /DVB-C integrat care permite vizionarea programelor digitale fără a mai fi necesar un receiver extern. În plus, cu ajutorul Philips Easylink este necesară o singură telecomandă pentru a controla DVD player-ul, player-ul Blu-ray sau sistemul Home Cinema.

Televizorul are o interfață ușoară și poate fi folosit de către orice tip de utilizator. Pentru montarea pe un perete televizorul folosește un sistem de 75 x 75 mm. Consumul  de energie este unul decent, în timpul funcționării ajungând la 24 W, iar în stand-by  la 0.3 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • poate fi folosit și pe post de monitor,
  • preț decent

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 28PHH4109 este potrivit pentru a fi folosit drept monitor sau pentru utilizatorii mai puțin pretențioși care își doresc o imagine de calitate pentru vizionarea de tip clasic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.