Philips 24PHH4109 – ideal pentru camera copiilor

Îți dorești un televizor cu o diagonală nu foarte mare pentru camera copiilor sau pentru bucătărie? Noi îți propunem o variantă cu un preț decent, și anume televizorul Philips 24PHH4109, ce are un preț de aproximativ 700 lei (verifică preț actualizat).

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex, Evomag.

Modelul se bucură de un aspect plăcut și destul de interesant, cu o ramă destul de subțire, dar nu pe cât întâlnim la televizoarele de top. Mai precis aduce cu televizoarele din gama 2013, cu suport dreptunghiular, însă nu aș putea spune că mă deranjează foarte tare acest aspect. Totuși pentru cei ce nu sunt încântați de acest suport, este bine de știut că îl pot demonta, iar televizorul poate fi suspendat pe un model de perete, ce oferă înclinare verticală.

Nu cântărește decât 3,5 kg, ceea ce înseamnă că îl vei putea muta destul de ușor atunci când faci curat și de asemeni nu îți va fi deloc greu să îi găsești un colțișor în cameră.

Poze cu televizorul Philips 24PHH4109

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Philips 24PHH4109 este un LED din gama producătorului pe 2014, cu o diagonală de 61 de cm și o rezoluție HD de 1366 x 768 pixeli. Diagonala este potrivită pentru o cameră nu foarte mare, mai exact pentru un dormitor consider că ar fi perfectă. Imaginea este destul de clară și vibrantă, susținută de caracteristici precum:  Hz Perfect Motion Rate – ce permite reproducerea mișcărilor cu o claritate incredibilă, chiar și în cazul celor rapide și Digital Crystal Clear – ce reglează și optimizează digital calitatea imaginii din punct de vedere al contrastului și al culorii.

Pe partea de sonorizare nu te aștepta la aceeași putere pe care o regăsești la televizoarele de top, însă având în vedere că îl vei achiziționa pentru o cameră mai mică(bucătărie, dormitorul copiilor), cei 5 W consider că sunt suficienți. Claritatea sunetului este susținută de caracteristici precum: Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller, Dynamic Bass și Enhancement.

Te vei putea bucura chiar și de canalele în format HD fără a fi nevoit să plătești furnizorului de servicii de televiziune un abonament mai scump, și asta datorită tunerului digital DVB-T, DVB-C. În ceea ce privește conectivitatea, televizorul dispune de: 2 porturi HDMI, SCART, Slot CI și USB 2.0, așa că îl vei putea utiliza chiar și pe post de monitor, pentru a-ți optimiza munca de zi cu zi.

Cu un buget mic vei putea face o bucurie micuților tăi sau de ce nu vei fi la curent cu știrile sau te vei relaxa cu emisiunile de divertisment atunci când petreci timpul la bucătărie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • preț mic,
  • HDMI,
  • modern

Contra:

  • rezoluția nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 24PHH4109 este un televizor cu o diagonală potrivită pentru camera copiilor sau chiar pentru bucătărie, pe care îl vei achiziționa la un preț destul de mic.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.