Philips 24PHH4000 – televizorul HD non-smart

Televizoarele Full HD, smart sau UHD acaparează în momentul actual piața, îndemnând parcă utilizatorii să își înnoiască recuzita electronică. Acest lucru este însă mai puțin atractiv pentru cei care nu sunt interesați de funcțiile smart și își doresc mai degrabă un televizor ieftin care să redea imagini la o calitate acceptabilă, nu neapărat cea mai nouă de pe piață. Philips 24PHH4000 este un model care se încadrează perfect în această descriere, fiind unul dintre modelele accesibile care au un cuvânt de spus. Are un preț de aproximativ 849 lei (verifică preț actualizat), un preț destul de mic față de ceea ce se găsește acum pe piață. În schimb, având în vedere că modelul nu e un no name, afacerea este una inspirată.

Televizorul poate fi găsit și ăn oferta magazinelor Flanco și Evomag.

Designul reprezintă o carte de vizită foarte atractivă pentru televizor, acesta având aspectul unei rame foto de dimensiuni mari. Astfel, ecranul este încadrat de o ramă ceva mai groasă, iar fixarea se face prin intermediul unor picioare plate și scunde. De asemenea, ecranul poate fi ușor înclinat pentru o vedere mai bună. Carcasa este alcătuită din plastic și este disponibilă pe negru, iar dimensiunile sunt de 560 x 336 x 35 mm.

Poze cu televizorul

Philips 24PHH4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 61 de cm, fiind ceva mai mic decât media întâlnită la modelele recente, televizorul fiind astfel potrivit mai degrabă pentru un dormitor sau o cameră mai mică. Ecranul beneficiază de iluminare LED și are o luminozitate continuă de 200 cd/mp. Imaginile au o calitate destul de bună, fiind ușor de remarcat pasul la un alt nivel în cazul în care nu ai mai avut un televizor HD înainte. Claritatea se menține și în cazul cadrelor în mișcare, sau cel puțin se îmbunătățește față de vechea redare, când se vedea doar blur. Imaginile sunt în primul rând clare, fiind redate la o rezoluție de 1366 x 768 pixeli. Culorile și contrastul sunt destul de atractive, în spatele lor acționând tehnologia Digital Crystal Clear. Contrastul dinamic este astfel de 500.000:1, iar imaginile sunt redate în 69 de miliarde de culori.

Sistemul audio este o parte mai puțin atractivă a televizorului, acesta semănând mai mult cu unul pentru un monitor cu difuzoare integrate. Sunetul are o putere de doar 5 W, asta însemnând că volumul va fi mai mic.

Funcțiile smart lipsesc, dar televizorul prezintă utilitatea de a fi folosit pe post de monitor. Vei putea astfel să îl conectezi la PC sau laptop pentru a reda conținut pe ecranul puțin mai mare. În același timp, îl poți conecta la sisteme audio externe, playere DVD sau Blu-ray, camere foto, tablete etc., existând pentru aceasta 2 port-uri HDMI, 1 port USB și intrări component.

Modelul Philips este un televizor ieftin, care atrage prin urmare un ecran de dimensiuni ceva mai mici, dar care își face foarte bine treaba pentru un utilizator mai puțin pretențios. Modelul are un design special, imagini de calitate și posibilități multiple de conectare la alte dispozitive, oferind o experiență atractivă.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design aparte
  • Imagini HD de calitate
  • Conectivitate bună

Contra:

  • Sunet cu putere mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.2
Display - 8.3
Conectivitate - 8.1

8.2

O alegere accesibilă

Philips 24PHH4000 este un televizor cu o diagonală potrivită pentru un dormitor mic sau pentru bucătărie, ce are un preț accesibil.

Vezi detalii
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.