Philips 24PFL3108H – un televizor convențional de 24 inch

Televizorul Philips 24PFL3108H este un model cu o diagonală de numai 61 de cm, recomandat pentru spațiile foarte mici sau pentru înlocuirea monitorului de birou. Acest televizor este dotat cu o rezoluție Full HD, ceea ce avantajează utilizatorii datorită imaginilor foarte clare. Modelul aparține noii generații de televizoare produse de Philips, însă acesta este unul convențional, fără funcții Smart sau 3D. Televizorul se poate găsi în magazine la prețul de aproximativ 900 lei (verifică preț actualizat), iar producătorul oferă o garanție de 24 de luni cu posibilitatea extinderii acesteia în magazinele partenere.

Televizorul mai poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Design-ul este simplu și elegant, având rame de culoare neagră, relativ subțiri, exceptând partea inferioară a ecranului care are o lățime mai mare. Stand-ul pentru masă are o formă patrulateră, de culoare neagră glossy, la fel ca și piciorul stand-ului. Acest model vine la pachet cu următoarele accesorii: o telecomandă convențională, specifică acestui model, două baterii de tip AAA, suportul pentru masă, un ghid de inițiere rapidă, o broșură cu date juridice și pentru siguranță, un certificat de garanție și un manual de utilizare.

Dimensiunile acestui produs, fără stand, sunt de 550 x 342 x 48 mm, fiind ideale pentru spațiile restrânse. Greutatea de numai 3.3 kg permite utilizatorilor să manipuleze cu ușurință acest dispozitiv și să îl amplaseze pe perete cu ajutorul unui stand TV de perete atunci când este cazul.

Poze cu televizorul Philips 24PFL3108H

 

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Din punct de vedere tehnic, ecranul televizorului Philips 24PFL3108H de dimensiuni mici are 24 de inch și utilizează tehnologia LED, atât pentru calitatea imaginii și pentru o luminozitate uniformă, cât și pentru un ecran foarte subțire. Rezoluția de care se pot bucura utilizatorii este de 1366 x 768, luminozitatea este de 250 cd/mp, iar aspectul nativ al imaginii este de 16:9.

Caracteristicile utilizate în construcția imaginii de calitate sunt Digital Crystal Clear, Perfect Motion Rațe și cei 100 Hz. Acest televizor care poate fi confundat cu un monitor al unui calculator, are un sistem audio încorporat, compus din două boxe a câte 4 W. Caracteristicile care oferă un sunet superior sunt echilibrarea automată a volumului, funcția Incredible Surround, Dynamic Bass Enhancement și egalizatorul.

Tuner-ul digital încorporat suportă conexiuni pentru vizionarea canalelor de tip DVB-C MPEG2 (analogic), DVB-C MPEG4 (digital), DVB-T MPEG 2 și DVB-T MPEG 4, iar redarea video suportată este NTSC, PAL, SECAM. Mufa existentă pentru conectarea cablului de antenă este de tip IEC75. Pe lângă această mufă, televizorul mai dispune și de alți conectori pentru asigurarea conectării cu dispozitive externe: o ieșire audio optică digitală, un port HDMI, o intrare pentru PC d-sub 15 pini, un port USB 2.0, o ieșire minijack pentru căști și o intrare SCART RGB.

Energia consumată de acest dispozitiv este de 23 W și dispune de o funcție pentru economisirea energiei electrice. Teletextul se regăsește în format Smart Text de 1000 de pagini. Prin conectarea unui USB sau a unui HDD în portul USB 2.0 se poate realiza înregistrarea programelor pentru o vizionare ulterioară.

De asemenea, fișierele media pot fi redate în format MP3 și JPEG pe ecranul televizorului prin USB sau HDD. Acest televizor convențional de dimensiuni mici poate fi utilizat în diverse scopuri și oferă calitatea de care are nevoie orice consumator de tehnologie.

Păreri pro şi contra

Pro

  • ieftin,
  • HDMI

Contra:

  • sunetul este cam slab

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 24PFL3108H este un televizor cu o diagonală de 61 cm, fără prea multe funcții, potrivit mai degrabă pentru camera copilului sau de ce nu pntru bucătărie.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.