Philips 22PFH4109 – un televizor de dimensiuni mici și accesibil ca preț

Televizorul Philips 22PFH4109 este un model de 22 inch, respectiv 56 de cm care vine pe piață la prețul de aproximativ 800 lei (verifică preț actualizat), un preț accesibil față de prețurile altor modele existente pe piața actuală. Acest model încape în spațiile restrânse și poate fi amplasat atât pe piesele de mobilier cât și pe un suport TV de perete.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Design-ul lui este similar unui monitor TV, însă nu dispune și de funcțiile și avantajele unui monitor din fabrică. Acesta beneficiază de o garanție de 24 luni din partea producătorului, însă garanția poate fi prelungită în funcție de dorințele clientului. Ramele acestui model de 22 inch sunt relativ înguste, cu excepția celei inferioare care dă senzația unui design de monitor, iar stand-ul de masă are formă dreptunghiulară. Monitorul are culoarea neagră, iar logo-ul se află în partea inferioară a ecranului.

Cu toate că nu a fost proiectat ca un TV Monitor, modelul Philips dispune de un conector VGA care permite conectarea la unitatea centrală a calculatorului de birou. Calitatea imaginii acestui model de dimensiuni mici este satisfăcătoare, cu toate că distanța dintre utilizator și ecran nu ar trebui să fie foarte mare, pentru a putea observa detaliile.

Poze cu televizorul Philips 22PFH4109

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

În fabricarea ecranului a fost folosită tehnologia LED, având o rezoluție de 1920 x 1080 și o luminozitate de 250cd/mp și un aspect nativ al imaginii de 16:9. De asemenea, tehnologia Digital Crystal Clear a contribuit la claritatea imaginii iar cei 100 Hz ajută ecranul în redarea unor imagini dinamice cât mai clare. Caracteristica Perfect Motion Rate care este măsurată prin cei 100 Hz existenți, este o caracteristică favorabilă imaginilor în mișcare.

Philips 22PFH4109 include o sonorizare de 5 W și caracteristici ale sunetului care sunt surprinzătoare pentru un TV de dimensiuni atât de mici. Așadar, au fost folosite tehnologii precum Incredible Surround, Clear Sound și funcții precum Auto Volume Leveler și Dynamic Bass Enhancement. Tuner-ul încorporat este de tip DVB-T și DVB-C, iar redarea video poate fi realizată în sistem PAL, SECAM și NTSC.

Acest televizor nu dispune de funcții Smart și nu se conectează la internet, însă are posibilitatea de a se conecta cu alte dispozitive prin intermediul celor două porturi HDMI, a intrării SCART, a intrării USB 2.0, a intrării PC și a ieșirii digitale optice audio pentru conectarea la sistemele digitale.

Prin conectarea unui USB cu conținut media sau a unui aparat foto, televizorul va schimba automat sursa, oferind prioritate celei externe, astfel încât utilizatorul să aibă posibilitatea vizionării fișierelor media dorite. În timpul vizionării, utilizatorul are posibilitatea de a pune pauză și de a înregistra programele TV pe un USB pentru o vizionare ulterioară și dispune de 1000 de pagini de teletext.

Greutatea de doar 3.2 kg fac din acest produs un televizor foarte ușor de manipulat și de transportat, iar dimensiunile de 510 x 319 x 48 mm sunt potrivite pentru orice spațiu, indiferent dacă este un birou, dormitor sau o sufragerie de dimensiuni mici. Contrastul de 500 000:1 și rezoluția Full HD sunt calitati întâlnite atât la ecranele mari cât și la ecranele de 22 inch, astfel încât doar dimensiunea este diferită, nu și calitatea imaginii.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design plăcut,
  • HDMI,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 22PFH4109 este un televizor cu rezoluție Full HD, ce se va potrivi perfect fie în camera copilului, fie în bucătărie, oferind imagini impecabile.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.