Philips 22PFH4000 – un televizor accesibil

Cei de la Philips s-au gândit să iasă în evidență pe piața televizoarelor Full HD mai mici pentru dormitor, așa că au introdus un design mai aparte. Philips 22PFH4000 face parte din această serie care atrage atenția din prima, datorită aspectului. Are un preț de aproximativ 799 lei (verifică preț actualizat), fiind o soluție foarte bună pentru cei care au un buget restrâns la dispoziție pentru achiziția unui televizor de dimensiuni mai mici.

Designul este, așadar, punctul de atracție principal. Televizorul are aspectul unei rame foto uriașe sau al unui tablou expus, iar acest lucru se datorează în primul rând ecranului ușor înclinat pe spate pe suport și ramei ceva mai groase care încadrează ecranul. Suportul constă în două picioare plate, pe care este lipit ecranul, astfel încât acesta va fi astfel aproape lipit de masă întrucât suportul este plat. În cazul în care vrei să fixezi televizorul pe perete, ai la dispoziție un sistem VESA 75 x 75. Carcasa este neagră și alcătuită din plastic,  dimensiunile totale fiind de 512 x 308 x 35 mm.

Poze cu televizorul

Philips 22PFH4000

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 56 cm, fiind unul destul de mic, calitatea imaginilor fiind însă foarte bună. Acestea sunt redate la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și o luminozitate continuă de 200 cd/mp. Claritatea este îmbunătățită prin funcția Digital Crystal Clear, așa că imaginile sunt foarte “curate”. Luminozitatea bună asigură un contrast ridicat, pe când tehnologia Perfect Motion Rate de 100 Hz oferă o redare mai fluidă a cadrelor în mișcare, evidențiind detalii dintre cele mai mărunte. Într-adevăr, există loc de mai bine, dar imaginile au per ansamblu o calitate destul de bună, iar, având în vedere și prețul, dotările sunt chiar atractive.

Dimensiunile reduse ale ecranului îl fac potrivit pentru a fi folosit și pe post de monitor, ajutând astfel și la economisirea spațiului. Jocurile, filmele și conținutul online se vor vedea foarte bine pe ecranul televizorului.

Din păcate, sistemul audio este mai mult unul de monitor. Sunetul are astfel o putere de doar 5 W și este asemănător celor de la monitoarele cu boxe integrate. Playerul multimedia integrat oferă posibilitatea redării de muzică direct de pe un stick USB.

Televizorul nu este smart, așa că vei putea să îl folosești doar pentru a reda conținut TV sau de pe un laptop sau PC. Conexiunea cu astfel de dispozitive se stabilește de altfel foarte ușor prin intermediul port-urilor disponibile, existând așadar 2 port-uri HDMI, 1 port USB, intrări Scart și pentru PC. Tunerul DVB-T/C face posibilă redarea canalelor digitale fără a mai fi nevoie de un receiver extern.

Modelul Philips este un televizor Full HD potrivit pentru dormitor sau o cameră mai mică, acesta având un design mai aparte şi fiind pe gustul celor care vor să iasă în evidență. Televizorul nu este smart, dar poate fi conectat la PC, laptop și alte dispozitive pentru redarea de conținut. Dimensiunile sale îl fac potrivit pentru a fi utilizat pe post de monitor.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • Design mai puțin comun
  • Imagini de calitate
  • Posibilități numeroase de conectare

Contra:

  • Sunet cu putere mică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.5
Display - 8.1
Conectivitate - 8.3

8.3

O alegere accesibilă

Philips 22PFH4000 este un televizor cu o diagonală mică, ce îl face potrivit pentru o cameră mică, cu un preț extrem de accesibil.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.