Philips 226V4LAB – monitorul complex low-budget

Într-o perioadă în care tehnologia avansează pe zi ce trece, a devenit esențială investiția în produse compacte care să ofere cât mai multe funcții și care, prin acoperirea acestora, să nu necesite schimbarea prea curând. Philips 226V4LAB este un monitor complex, potrivit pentru cei care caută o imagine de calitate și funcții dedicate acesteia. Prețul monitorului este de aproximativ 430 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îi oferă un raport calitate-preț foarte bun. Având un ecran de o calitate superioară, diverse funcții și boxe integrate, modelul este ideal pentru cei care vor un monitor complex care să se încadreze într-un buget redus.

Monitorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul monitorului este unul simplist, dar care se remarcă totuși prin notele aduse de culoarea lucioasă și suportul subțire, circular. Butonul de pornire și indicatorii luminoși pentru setarea monitorului ocupă un spațiu extrem de redus, în partea de jos a acestuia.

Poze cu monitorul LED Philips 226V4LAB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul este unul de tip LED și are o diagonală de 21.5 inch. LED-urile albe produc o luminozitate constantă pe întregul ecran, ceea ce determină un control mai bun al luminii de fundal pentru LCD, o reproducere fidelă a culorilor și un contrast ridicat. Iluminarea este de 250 cd/mp, iar mărimea unui punct este de 0.248 mm. Timpul de răspuns a fost scurtat considerabil, ajungând la 5 ms.

Ecranul Wide are o rezoluție Full HD de 1920 x 1080 de pixeli care oferă o calitate ireproșabilă imaginii. Aceasta este redată în aspect 16:9 cu până la 16.7 milioane de culori. Contrastul este unul ridicat, cel tipic atingând valoarea de 1000:1, iar cel dinamic ajungând la 10000000:1.

Tehnologia SmartContrast crește contrastul cu un nivel superior de negru, iar umbrele și detaliile întunecate sunt îmbunătățite. Imaginile oferite sunt spectaculoase, păstrându-și în același timp gradul de realism.

Unghiurile de vizualizare de 170/160 grade sunt flexibile și permit vizionarea din aproape orice poziție. Ratele de refresh pe orizontală și verticală sunt de 30 – 83 kHz, respectiv 56 – 75 Hz.

Pentru un control mai ușor, software-ul SmartControl Lite are o interfață grafică bazată pe pictograme 3D care permite reglarea în detaliu a parametrilor monitorului. Culoarea, luminozitatea sau calibrarea ecranului se pot face mai simplu ca niciodată printr-un singur click al mouse-ului.

Philips 226V4LAB beneficiază de boxe integrate, difuzoarele având fiecare câte 2 W. Experiența este, astfel, una completă iar, în plus, este economisit spațiu pe birou. Sunetul este unul de calitate stereo.

La nivelul conectivității, monitorul dispune de un port DVI și unul de tip vechi VGA. Din păcate, monitorul nu beneficiază și de Tuner TV, dar permite conectarea la o sursă 1080p de tipul consolelor de joc sau playerelor Blu-Ray. Pentru fixarea pe un perete, monitorul dispune de un sistem VESA 100 x 100 mm.

În ceea ce privește consumul de energie, monitorul are certificarea Energy Star. Aceasta înseamnă că modelul are o eficiență energetică ridicată, păstrând în același timp un consum redus. Consumul mediu este de 19.15 W. Afișajul LED este unul ecologic datorită faptului că nu conține mercur și, prin urmare, este ușor de reciclat. În același timp, lipsa mercurului este benefică pentru om și animale.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este decent,
  • Full HD

Contra:

  • sunetul nu este foarte puternic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Având un ecran de o calitate superioară, diverse funcții și boxe integrate, Philips 226V4LAB este ideal pentru cei care vor un monitor complex care să se încadreze într-un buget redus.

User Rating: Be the first one !

Un comentariu

  1. Salut ! Pe un site cu un font de culoare gri spre negru, apar niste dunci transparente care se misca pe monitor . De ce oare ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.