Philips 223V5LSB – monitorul Wide Full HD

Calitatea monitorului este esențială pentru orice activitate la PC, indiferent că este vorba de lucru, gaming sau vizionarea de filme ori seriale. Philips 223V5LSB este un monitor accesibil care reușește, prin intermediul unui ecran performant și al dotărilor, să ofere utilizatorului o experiență plăcută în timpul diferitelor activități. Prețul pentru acest model este de aproximativ 420 lei (verifică preț actualizat), ceea ce îl face ultra accesibil. Având în vedere prețul redus, lipsa boxelor, a TV tuner-ului și a port-urilor suplimentare este de înțeles. Imaginile oferite de monitor au o calitate superioară, la acest capitol monitorul plusând și printr-o serie de funcții și tehnologii dedicate experienței optime a utilizatorului.

Monitorul poate fi găsit și în oferta magazinelor Flanco, Altex și Evomag.

Designul monitorului este unul standard, păstrându-și în același timp rafinamentul prin culoarea complet neagră a carcasei și suportul subțire, circular. Designul este astfel simplu, dar de efect. Monitorul are dimensiunile de 503 x 376 x 213 mm și o greutate de doar 2.61 kg. Prin urmare, monitorul este ușor de poziționat și de mutat pe birou. Ecranul Wide cu diagonala de 21 de inch este unul generos și destul de performant. Cu o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli, ecranul poate reda imagini de o calitate superioară. Videoclipurile pot fi urmărite la calitate 1080p.

Poze cu monitorul LED Philips 223V5LSB

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dimensiunea unui punct este de 0.248 mm, iar aspectul imaginii este de 16:9. Iluminarea de 250 cd/mp permite redarea unor culori vii și strălucitoare. Ecranul reproduce 16.7 milioane de culori și are un contrast puternic. Contrastul tipic este de 1000:1, iar cel dinamic este de 10000000:1. Imaginile vor părea astfel spectaculoase și în același timp naturale.

Unghiurile de vizibilitate de pe orizontală și verticală sunt de 170/160 grade și sunt destul de generoase, permițând vizionarea din orice poziție. Rata de refresh pe orizontală este de 30 – 83 kHz, iar cea pe verticală este de 56 – 76 Hz. Timpul de răspuns al monitorului este de doar 5 ms.

În privința dotărilor tehnice, monitorul beneficiază, în primul rând, de tehnologia SmartControl. Aceasta este specifică modelelor Philips și reglează automat culorile și contrastul în funcție de conținutul afișat, astfel încât să rezulte o imagine optimă în orice tip de activitate desfășurată la PC. Spre exemplu, în cazul jocurilor ecranul îmbunătățește nuanțele întunecate.

Cu ajutorul software-ului SmartControl Lite, utilizatorul poate seta în detaliu o întreagă serie de parametri direct cu mouse-ul. Printre aceștia se numără culoarea, luminozitatea, calibrarea etc. Pentru ca totul să fie mai ușor, interfața se bazează pe pictograme 3D.

Din păcate, Philips 223V5LSB nu beneficiază de boxe și nici de TV tuner. Și la nivelul conectivității monitorul stă destul de prost, având doar 2 port-uri, respectiv unul VGA și unul DVI. Ecranul acceptă totuși semnal 1080p din surse precum consolele de jocuri HD  sau playerele Blu-Ray.

Dacă se dorește fixarea pe un perete, montarea se poate face prin sistemul VESA 100 x 100 mm. În ceea ce privește energia electrică, monitorul are un consum de 15.64 W.

Păreri pro şi contra

Pro

  • design elegant,
  • prețul este decent,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design
Imagine
Conectivitate

Philips 223V5LSB este un monitor potrivit pentru cei care își doresc să aibă parte de imagini de calitate superioară și nu dispun de un buget prea mare.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.