Panasonic Viera TX-42A400E – televizorul Full HD avantajos

Dacă a venit vremea să schimbi televizorul vechi cu unul nou și te interesează în primul rând calitatea imaginii, trebuie să știi că modelele Full HD au în această perioadă prețuri foarte bune. Panasonic Viera TX-42A400E este un televizor pentru cei care nu sunt interesați de funcțiile smart și vor în schimb un raport calitate-preț bun raportat la imagine. Modelul poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1749 lei (verifică preț actualizat). Având în vedere dimensiunile ecranului și calitatea Full HD, sistemul audio de calitate compatibil cu orice tip de subtitrare și conectivitatea extinsă, modelul este unul foarte atractiv și are un raport calitate-preț bun. Lipsa funcțiilor smart nu își face simțită prezența, port-urile numeroase extinzând posibilitățile de distracție prin redarea de filme Blu-Ray de pe un stick sau sesiunile de gaming pe PC sau console.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Evomag.

Designul acestuia este unul minimalist, speficic modelelor Full HD. Carcasa este astfel disponibilă pe negru, profilul este subțire, iar suportul este jos. Se remarcă rama foarte subțire a ecranului, aceasta contribuind la sporirea vizibilității și oferirea senzației că imaginile pătrund în cameră. Designul este unul foarte elegant și va schimba aspectul oricărei camere de zi. Televizorul are dimensiunile de 963 x 566 x 69 mm și cântărește 10 kg.

Poze cu televizorul Panasonic Viera TX-42A400E

Panasonic Viera TX-42A400E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 106 de cm, oferind o vizibilitate excelentă. Imaginile Full HD au o rezoluție de 1980 x 1080 de pixeli și sunt deosebit de clare și pline de viață. Unghiurile de vizualizare reprezintă un aspect important pentru orice tip de ecran, iar în cazul de față acestea au fost optimizate pentru o experiență de vizionare ideală. Acestea ating valoarea de 176 de grade. Contrastul este unul ridicat, nuanțarea fiind fluentă, iar culorile fiind redate fără estompare.

Sunt disponibile funcții de reglare a setărilor în detaliu, astfel încât să beneficiezi de imagini exact pe gustul tău. Pentru redarea cadrelor în mișcare Panasonic folosește tehnologia Backlight Blinking de 100 Hz. Aceasta permite redarea cursivă a imaginilor în mișcare rapidă, scoțând în evidență detalii care până acum nu puteau fi observate. Emisiunile sportive, cursele de mașini, filmele sau jocurile de acțiune se vor vedea la un cu totul alt nivel. Vei fi uimit să vezi câte detalii pierdeai din vedere în filmele preferate.

Sistemul audio are o putere de 20W. Acesta a fost dotat cu o serie de tehnologii care să asigure completarea optimă a experienței de vizionare. Sunt folosite astfel pentru redarea unui sunet bogat și clar tehnologiile V-Audio Surround, Dolby Digital Plus și DTS 2.0 + Digital Out. Datorită tehnologiei DTS vei putea urmări filme cu subtitrare în orice format, fără a mai fi nevoie să depui timp pentru a transforma sunetul pe calculator.  Ai la dispoziție și un player multimedia pentru a putea asculta muzică direct de pe un stick USB sau mp3 player.

Conectivitatea televizorului Panasonic Viera TX-42A400E este extinsă, oferind posibilitatea asocierii de sisteme Blu-Ray sau audio, console de jocuri, PC-uri etc. Vei putea astfel să folosești ecranul mare al televizorului pentru a reda conținut de pe orice dispozitiv. Ai la dispoziție 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart și 1 intrare de component.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Full HD,
  • 106 cm

Contra:

  • nu este Smart TV

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Design - 8.2
Imagine - 8.3
Conectivitate - 8.4

8.3

Bun

Panasonic Viera TX-42A400E este un televizor, cu o rezoluție Full HD și o diagonală de 106 cm, potrivit celor ce nu își doresc funcții Smart.

User Rating: 0.4 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.