Panasonic Viera TX-32AS520E – televizorul smart HD

Panasonic Viera TX-32AS520E este un televizor foarte atractiv pentru cei care își doresc să încerce funcțiile smart pe un ecran de calitate și beneficiază însă de un buget redus. Modelul oferă astfel acces la funcții smart păstrând prețul unui model obișnuit. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 1499 lei (verifică preț actualizat)Prețul este unul foarte bun pentru un televizor smart HD. Imaginile sunt de calitate, sistemul audio este adaptat pentru o vizionare excelentă, iar funcțiile smart oferă acces la conținut online. Port-urile disponibile sunt numeroase, așa că vei putea asocia orice dispozitiv extern pentru a reda conținut pe ecranul mare, pentru a te juca sau pentru a asculta muzică. În același timp consumul energetic este redus, așa că pachetul este unul complet.

Designul este unul foarte elegant și modern. Carcasa este alcătuită într-o combinație plăcută de negru și gri care oferă un aspect minimalist. Rama este foarte subțire, lăsând atenția privitorului în totalitate asupra imaginilor. Profilul este unul slim, dimensiunile fiind de 727 x 432 x 67 mm. Greutatea este de doar 5.5 kg. Suportul are formă dreptunghiulară și și-a păstrat doar scheletul, având un aspect modern. Suportul este destul de jos, lăsând impresia că imaginile plutesc pur și simplu în cameră.

Poze cu televizorul Panasonic Viera TX-32AS520E

Panasonic Viera TX-32AS520E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 80 de cm, având dimensiuni medii. Imaginile au o calitate HD, fiind redate la o rezoluție de 1366 x 768 de pixeli. Unghiurile de vizualizare sunt de 176 de grade, oferind o vizibilitate bună din orice poziție. Calitatea imaginilor este superioară, acestea beneficiind de o claritate impresionantă și de culori deosebit de strălucitoare. Contrastul este unul ridicat, nivelul de calitate fiind ușor de sesizat. Pentru redarea cadrelor în mișcare este folosită tehnologia Backlight Blinking de 100 Hz. Aceasta permite redarea cursivă a imaginilor în mișcare rapidă, punând în evidență fiecare cadru.

Sistemul audio are o putere de 10W și a fost optimizat pentru a completa perfect experiența de vizionare. Vei beneficia astfel de un sunet asigurat de tehnologiile V-Audio Surround, Dolby Digital Plus și DTS 2.0 + Digital Out. Datorită tehnologiei DTS vei putea urmări filme cu subtitrare în orice format.

Datorită funcțiilor smart vei putea urmări emisiunile și serialele online preferate, posta pe rețelele de socializare sau accesa pagini web pentru informații direct pe ecranul televizorului, fără a mai fi nevoie să te deplasezi în camera cu PC-ul sau să folosești alte dispozitive. Vei putea în plus să accesezi aplicații și jocuri la fel ca pe smartphone sau tabletă. Datorită funcției my Stream vei avea la dispoziție recomandări de conținut de calitate. Intefața este una prietenoasă și intuitivă, așa că te vei obișnui repede să umbli printre paginile de conținut și să accesezi rapid aplicațiile dorite.

Conectivitatea este extinsă, așa că vei putea asocia playere Blu-Ray sau DVD, sisteme audio externe, console de joc, PC-uri, stick-uri etc. Sunt disponibile astfel 2 port-uri HDMI, 1 port USB, 1 intrare Scart, 1 intrare de component și 1 intrare pentru rețea. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

Panasonic Viera TX-32AS520E are un consum de doar 30W, oferind o economie de energie superioară.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV,
  • preț accesibil

Contra:

  • nu este Full HD

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design - 8.4
Imagine - 8.1
Conectivitate - 8.2

8.2

Bun

Panasonic Viera TX-32AS520E este un Smart TV cu o diagonală clasică de 80 cm, pe care îl vei găsi la un preț destul de rezonabil.

User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.