Panasonic TX-65EX703E – un „mic gigant” 4K

Dacă ești genul de persoană care este mereu la curent cu cele mai noi tehnologii, iar detaliile sunt foarte importante pentru tine, Panasonic TX-65EX703E este unul dintre acele gadgeturi care te va face sa îl visezi în fiecare noapte, până în momentul în care îl cumperi. Poate fi găsit în oferta eMAG, la prețul de aproximativ 6999 lei (vezi preț actualizat). Nu este un televizor de buget, ba din contră, este destul de scump, însă mulți dintre cei care au pus mâna pe el apreciază investiția drept una foarte inteligentă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta evoMAG.

Sunt câteva lucruri care atrag încă de la prima privire. Pentru noi a fost un fel de dragoste la prima vedere, în condițiile în care arată excelent și te poartă doar prin finisaje, simplitate și culori într-o lume a viitorului.

Concret, mărimea ecranului este prima care are capacitatea de a magnetiza pe oricine. Avem de-a face cu un ecran de 164 de centimetri, care poate să transforme cu destulă ușurință orice living într-un cinematograf. Uriașul ecran este încadrat de rame subțiri, de culoare argintie și stă pe un suport de aceeași culoare, cu o formă bine gândită. Odată ce ai achiziționat acest televizor poți spune că te-ai ales cu vedeta încăperii.

Poze cu televizorul Panasonic TX-65EX703E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Lucrurile stau și mai bine când pornim ecranul, și vedem că sunt dezvăluite anumite caracteristici care îl fac cu adevărat să merite toți banii.

Imaginile au o claritate impecabilă, iar acest lucru este datorat unor tehnologii de ultimă generație:

  • Rezoluție 4K HDR;
  • Tehnologia specială Wide Colour Phosphor, care reproduce o gamă extrem de largă de culori;
  • Capacitate foarte bună de procesare a culorilor, grație inovațiilor panasonic prin care tonurile de negru sunt mai profunde iar culorile sunt mai precise.

Practic, toate aceste tehnologii transformă televizorul într-o fereastră către o lume plină de realism, care te face să simți filmele, meciurile și orice alt conținut video într-un alt mod decât o făceai până acum.

La categoria caracteristici speciale putem să adăugăm fără probleme și faptul că este un televizor ce oferă acces facil la orice tip de conținut, direct de pe internet și are o capacitate de procesare excelentă.

Micile detalii tehnice reușesc să completeze acest dispozitiv foarte atractiv

De cele mai multe ori, detaliile mărunte sunt cele care contează foarte mult. În acest caz, detaliile sunt definite de calitatea sunetului, numărul și tipul de porturi pentru conectivitate, consumul de energie sau diverse alte dotări.

Panasonic TX-65EX703E este un Smart TV care se bazează pe o mulțime de caracteristici speciale ce îmbunătățesc experiența utilizatorului. Astfel, tehnologiile precum Swipe & Share, Panasonic Media Center sau funcția de asistență vocală, sunt remarcate de oricine folosește pentru prima dată acest televizor.

Dacă vorbim de conectivitate, cei de la Panasonic au creat un echilibru perfect, asigurând un număr corect de porturi și ieșiri: 3 intrări USB, 3 porturi HDMI, jack pentru căști și evident, slot CI+ și LAN.

Ajungând la sunet, remarcăm o pereche de boxe RMS de 20W, care au capacitatea de a oferi un surround de foarte bună calitate. Sunt valori suficiente, mai ales dacă televizorul urmează să fie folosit într-un apartament, unde vecinii pot fi deranjați cu ușurință.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • diagonală generoasă
  • 4K
  • Smart TV

Contra:

  • sonorizarea putea fi ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9
Imagine - 9.3
Conectivitate - 9

9.1

O alegere Smart

Panasonic TX-65EX703E este un Smart TV cu rezoluție 4K și o diagonală extrem de generoasă, potrivită unei încăperi cu suprafața mare. Având în vedere diagonala lui atât de mare, mi-ar fi plăcut să vină cu o sonorizare ceva mai puternică, dar până la urmă acest neajuns poate fi soluționat prin-un soundbar.

Vezi în magazin
User Rating: 5 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.