Panasonic TX- 55DX603E – un mini-cinema super inteligent!

Pentru că este perioada în care tehnologia 4K a căpătat o mare amploare, Panasonic nu se lasă mai prejos față de alți producători și scoate la înaintare un model extrem de versatil care impresionează nu doar prin design, ci și prin funcțiile sale. Fiind comparat cu un veritabil mini-cinema, Panasonic TX- 55DX603E reprezintă centrul de divertisment pentru tine și întreaga familie. Pe lângă faptul că vei urmări conținutul TV preferat în imagini și culori excepționale, te vei putea conecta la internet sau vei putea rula muzică, filme sau fotografii. Prețul TV-ului 4K Ultra HD de la Panasonic beneficiază de ub preț atractiv, de aproximativ 3.649 lei(verifică preț actualizat), un preț bun având în vedere că vorbim de un Smart TV, cu o diagonală generoasă.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului evoMAG.

Designerii Panasonic privesc televizorul ca pe o operă de artă

Ca toate seriile importante de la Panasonic, și DX600 beneficiază de un design particularizat. Iată ce spun însăși cei care au creat aspectul elegant al modelului TX- 55DX603E: ”Design simplu, dar elegant, care se potrivește cu orice tip de interior, beneficiind de flexibilitatea unui piedestal reglabil.”

”Ne-am confruntat cu provocări privind modul de integrare a produselor noastre în locuință. Cum să le potrivim într-un context din viața reală. Pentru a soluționa problema am creat rapid prototipuri ale ideilor noastre și le-am testat în locuințe europene. În cadrul acestui proces, ne-am asigurat, de asemenea, că materialele și culorile se potrivesc cu mediul înconjurător.” (Hiromitsu Kimura – Manager Senior pentru design / Panasonic Corporation)

Display-ul luminos în culori impresionante este completat de aspectul elegant, de ramele subțiri și detalii frumoase, precum și de existența suportului cu picioarele apropiate de fiecare dintre marginile panoului.

Televizorul măsoară 1.244 x 721 x 69 mm fără suport (greutate 18 kg), 1.244*776*364 mm cu suport (greutate 21 kg). Dacă vrei să-l montezi pe perete, trebuie să știi că este compatibil cu un suport VESA (400*400).

Poze cu Philips 32PFS5501/12

Panasonic TX- 55DX603E

Verifică în magazin

Specificații tehnice

4K Ultra HD, o diagonală de 123 cm și o paletă de culori expresivă și dinamică, toate ”acompaniate” de un sunet similar cu cel din sălile de cinema!

Datorită tehnologiei 4K Ultra HD, modelul TX- 55DX603E asigură o rezoluție a imaginilor de patru ori mai mare față de un televizor HD obișnuit (3840 x 2160 pixeli). Imaginile sunt detaliate și atât de clare încât îți lasă impresia că privești lumea de afară, cea reală, prin ecranul televizorului. Puternicul motor  de procesare – Quad Core Pro – este și el responsabil pentru detaliile minuțioase cu care ne bucură privirilea TV-ul de la Panasonic.

Ce nu știai despre Quad Core Pro

  • analizează și procesează funcții inteligente avansate;
  • este considerat a se ridica la cel mai înalt nivel în industria televizoarelor;
  • execută simultan și rapid mai multe procese ceea ce are ca rezultat o îmbunătățire vizibilă a performanței de procesare;
  • îmbunătățește redarea video de pe internet, pornirea și utilizarea aplicațiilor.

Imaginea de excepție este însoțită de un sunet similar cu cel din sălile de cinema. Nici nu poate fi altfel dacă ținem cont că acest model de la Panasonic beneficiază de VR-Audio True Surround (caracteristică superioară de sunet) și 2 boxe a câte 10 W fiecare.

Acces rapid și intuitiv la conținutul dorit

Ecranul principal bazat pe Firefox OS permite accesarea cu ușurință a conținutului dorit printr-o operare intuitivă.

Conexiunile la rețea se fac prin: o conexiune la rețea RJ-45, Wi-Fi integrat, 2 porturi USB, o intrare audio digitală, 3 porturi HDMI, o mufă minijack pentru căști.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • 4K
  • design elegant
  • Quad Core Pro;
  • Smart TV
  • diagonală generoasă

Contra:

  • gama de aplicații mai puțin generoasă

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9

9

O alegere accesibilă

Dacă îți dorești un TV cu performanțe bune și un design care să-ți transforme livingul în cel mai apreciat loc din casă, atunci Panasonic TX- 55DX603E poate fi alegerea potrivită.

Vezi în magazin
User Rating: 3.83 ( 3 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.