Panasonic TX-55DS500E – imagine clară și funcții Smart la un preț decent

Când auzim ”Panasonic” ciulim urechile căci majoritatea produselor care poartă semnătura celebrului brand japonez sunt de calitate superioară, indiferent că e vorba de cele electronice sau non-electronice. În materie de televizoare de ultimă generație, Panasonic încearcă să țină pasul cu concurența și să vină în întâmpinarea cerințelor clienților cu produse de top. Se pare că nu au dat greș cu Smart TV-ul Panasonic TX-55DS500E deoarece acest model este destul de apreciat și recomandat de către cei care preferă calitatea la un preț decent. Că tot am adus prețul în discuție, zilele acestea, la eMAG, găsești TV-ul redus la 2.699 lei(verifică preț actualizat), un preț bun având în vedere diagonala dată plus specificațiile sale.

Televizorul poate fi găsit și în ofertele magazinelor Cel și evoMAG.

Bucură-te de imagini de calitate pe o diagonală de 139 cm!

Design-ul acestui model este destul de aspectuos, modern și elegant, ceea ce-l face potrivit pentru un living sau pentru un dormitor mai mare. Dacă dorești să-l așezi pe o comodă TV în ton cu mobilierul întregului living, atunci te poți baza pe standul metalic (și el suficient de aspectuos) care-i oferă televizorului stabilitatea necesară. În cazul în care îți dorești să-l pui pe un perete trebuie să știi că este compatibil cu un sistem VESA de 400 x 400.

Poze cu Panasonic TX-55DS500E

Panasonic TX-55DS500E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul japonezilor este un model Full HD (rezoluție maximă 1920 x 1080 și aspect al imaginii de 16:9) care posedă un panou luminos cu funcție de atenuare adaptivă a iluminării de fundal cu scopul de a produce imagini de o calitate superioară.

De reținut: culorile foarte vii și naturale, plus contrastul puternic se datorează și caracteristicii superioare High Contrast.

Conform specificațiilor tehnice, acest model oferă nuanțe de un negru intens atunci când sunt redate scene întunecate, și energie în scenele luminoase. Acest lucru este posibil datorită tehnologiei atenuării adaptive a iluminării de fundal care analizeaza constant imaginile primite pentru a le regla în permanență lumina, cu scopul de a oferi o calitate optimă a imaginii.

Sunetul redat este și el la înălțime, televizorul având un sistem audio Surround, de 2 x 10W plus tehnologia Mod sunet presetat.

My Home Screen sau magia ecranului personalizat

Cu ajutorul sistemului ”My Home Screen” ai posibilitatea să-ți personalizezi ecranul configurându-l cu scurtături către conținutul și aplicațiile preferate. În funcție de preferințele fiecăruia, membrii familiei își pot configura propriul ecran principal, având astfel acces simplu și rapid la materialele preferate.

O funcție interesantă: swipe & share

Swipe&share îți permite să partajezi cu ușurinta conținutul de pe smartphone și/sau tabletă direct pe ecranul televizorului prin simpla atingere a ecranelor tactile ale dispozitivelor portabile.

Conectarea la TV a dispozitivelor inteligente este mai simplă ca niciodată datorită aplicației Panasonic TV Remote.

Panasonic TX-55DS500E prezintă următorii conectori: LAN/Wireless, Slot CI+ pentru cardul ce decriptează canalele digitale, o ieșire audio digitală, o ieșire audio RCA, o intrare USB, o intrare SCART pentru nostalgicii care încă mai au un video pe acasă, minijack căști și 2 porturi HDMI.

În ziua de azi, când avem acces la informație și suntem tentați cu sute de modele care mai de care mai performante, parcă ne vine greu să facem o alegere, chiar dacă e vorba de un televizor. Însă fiecare dintre noi știe cel mai bine ce își dorește, ce așteptări are de la un televizor, de ce buget dispune, etc. Dacă te declari admiratorul imaginilor clare, al nuanțelor vii și al funcțiilor Smart, la un preț echilibrat, atunci Panasonic TX-55DS500E ar putea fi opțiunea potrivită pentru tine.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant
  • diagonală generoasă
  • preț accesibil

Contra:

  • mi-ar fi plăcut ca sonorizarea să fie ceva mai puternică

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 8.6
Imagine - 8.8
Conectivitate - 8.7

8.7

O alegere inspirată

Panasonic TX-55DS500E este un Smart TV cu cu o diagonală generoasă, ce poate fi achiziționat la un preț accesibil.

Vezi în magazin
User Rating: 3.55 ( 1 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.