Panasonic TX-55CR430E – un televizor curbat cu rezoluție Ultra HD

Panasonic TX-55CR430E este un televizor cu o diagonală imensă, ce te va cuceri printr-un spectacol de imagini impecabile, dar și prin designul său. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 8599 lei(verifică preț actualizat), dar zilele acestea beneficiază de un discount considerabil, așa că dacă te grăbești, poți prinde o super ofertă. Dacă totuși televizorul este pe placul tău, dar bugetul tău nu este suficient de mare, încât să îți permiți o asemenea achiziție, este bine de știut că ai și varianta ratelor lunare, ce ajung la 278 lei.

Telvizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Așa cum spuneam mai devreme, televizorul impresionează printr-un design incredibil. Vorbim de un TV curbat, Ultra Slim, ce se sprijină pe un suport finuț, ce poate oricând fi demontat. Asta în cazul în care optezi pentru un suport TV de perete. Avantajul acestei alegeri ar fi faptul că economisești și cea spațiu. Dimensiunile televizorului(W x H x D) ajung la 1232 x 713 x 107 cm fără stand.

Poze cu Panasonic TX-55CR430E

Panasonic TX-55CR430E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Dacă din punct de vedere al designului nu avem practic nimic de reproșat, ei bine să trecem și la specificațiile tehnice.

Îți pot spune că modelul face parte din gama lansată de producător în 2015 și că discutăm despre un Smart TV, echipat cu tehnologia 3D. Având o diagonală de 139 cm, îți vei putea tranforma cu ușurință livingul într-o minisală de cinema. Astfel că dacă ești pasionat de filme, de acum vei putea experimenta în propria locuință senzația trăită într-un cinematograf. E drept că diagonala extrem de generoasă impune ca TV-ul să fie ales pentru o cameră pe măsură. Mai exact ar trebui să faci un calcul înainte de a-ți achiziționa acest model, să vezi dacă acesta este potrivit pentru locuința ta. Iată ce trebuie să faci: Măsoară distanța din locul în care vrei să montezi televizorul și până unde va sta cel ce privește la TV. Ei bine, după ce ai aflat acest detaliu, ar trebui să știi că diagonala televizorului potrivit pentru camera ta, nu trebuie să depășească o treime din distanța măsurată.

Modelul Panasonic îți asigură o rezoluție Ultra HD, de 3840 x 2160 pixeli, ceea ce înseamnă că te vei bucura de imagini impecabile, cu un contrast puternic. Spectacolul de culoare te va cuceri din prima clipă, astfel că vei beneficia de o experiență de vizionare incredibilă de fiecare dată.

Sonorizarea este susținută de două ieșiri a câte 10W, ce asigură suficientă putere pentru acest model. În cazul în care îți dorești ceva mai mult, poți apela la un sistem Home Cinema Panasonic SC-BTT885EG9.

La capitolul conectivitate, televizorul încorporează o gamă vastă de cconectori: 4 porturi HDMI 2.0(pentru a-ți conecta dispozitivele și a te bucura de efectul complet al rezoluției Ultra HD), o intrare SCART, o intrare component, o intrare video composite, o intrare PC, o ieșire audio digitală, 3 porturi USB 2.0 și bineînțeles Wi-Fi integrat(nu mai ai nevoie de adaptor pentru conexiunea la internet).

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim,
  • UHD,
  • Smart TV 3D,
  • 139 cm,

Contra:

  • nu vine la pachet cu ochelari 3D

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 10
Imagine - 10
Conectivitate - 10

10

O alegere premium

Panasonic TX-55CR430E este un Smart TV cu un design Ultra Slim curbat, cu o diagonală de 139 cm, cu rezoluție Ultra HD.

Vezi detalii
User Rating: 3.21 ( 6 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.