Panasonic TX-50CX700E – televizorul 4K 3D cu dotări de top

Atunci când vine vorba de calitatea imaginii, Panasonic este unul dintre primele nume care îți apar în minte. După cum era de așteptat, producătorul japonez s-a întrecut pe sine și în 2015, seria de televizoare 4K fiind una dintre cele mai bine cotate. Panasonic TX-50CX700E este un model de dimensiuni medii care punctează foarte bine pe toate nivelurile. Pentru un pachet complet, Panasonic crește garanția la 5 ani, acest model având un preț de 7299 lei(verifică preț actualizat).

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Altex.

Designul televizorului se încadrează perfect în stilul minimalist și pare gândit astfel încât orice linie să pună în evidență ecranul, ceea ce se și întâmplă. Ecranul generos este încadrat astfel de o ramă foarte subțire, iar profilul ultra slim adaugă puncte importante pe partea aspectului elegant. Televizorul este susținut de o pereche de picioare laterale și are o stabilitate bună, acesta măsurând 1121 x 650 x 46 mm.

Poze cu televizorul Smart 4K

Panasonic TX-50CX700E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 cm și redă imagini la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli. Pentru procesarea imaginilor sunt folosite mai multe tehnologii avansate, inginerii Panasonic lucrând fără compromisuri. Ecranul îndeplinește 90% din standardele DCI (Digital Cinema Initiatives) pentru stabilirea calității imaginilor, ceea ce îl plasează pe un loc foarte bun. Printre tehnologiile disponibile se numără mai ales tehnologia Wide Colour Phosphor, aceasta fiind responsabilă de procesarea culorilor și asigurând exploatarea luminozității în vederea obținerii nuanțelor cât mai diverse și mai bogate.

Rezultatul constă în obținerea unui grad ridicat de realism. Acesta este susținut și de contrastul ridicat stabilit prin Local Dimming. Nu în ultimul rând, ecranul mai beneficiază și de o tehnologie pentru redarea cadrelor în mișcare. Aceasta redă fluid mișcarea și menține o rată foarte bună de refresh, astfel încât cadrele să curgă mult mai fluid.

Imaginile 3D sunt redate la fel de atractiv, efectele fiind foarte realiste și oferind o experiență de vizionare aparte.

Sistemul audio este unul standard, având o putere de 20 W, iar sunetul redat este clar și are o calitate decentă, fără a impresiona însă pe vreun nivel.

La nivel smart lucrurile stau foarte bine. Televizorul beneficiază de un procesor Quad Core, așa că aplicațiile vor rula rapid și vei putea susține un multitasking cursiv, timpii de așteptare fiind reduși la trecerea dintr-o pagină sau o aplicație în alta. Spre deosebire de producătorii care în 2015 și-au creat propriile sisteme de operare sau au mizat pe Android, Panasonic a optat pentru o interfață Firefox. Aceasta este gândită pentru a oferi acces direct la conținutul online, folosind informațiile din browser.

În ceea ce privește conectorii, vei găsi 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări scart, video composite și component. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless. Modelul este dotat cu funcții smart performante și are o conectivitate bună, fiind pregătit astfel pentru a-ți satisface toate cerințele de divertisment.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design ultra slim
  • ecran 4k dotat cu tehnologii avansate de procesare
  • imagini 3D realiste
  • funcții smart susținute de un procesor Quad Core
  • conectivitate  bună

Contra:

  • prețul destul de piperat

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.2
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere 4K

Panasonic TX-50CX700E este un televizor de brand care mizează pe o imagine de calitate superioară atât în 2D, cât și în 3D.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.