Panasonic TX-50CX670E – televizorul UHD smart sub 4500 lei

Producătorii japonezi au păstrat pentru o lungă perioadă de timp prețuri ridicate pentru televizoare, mai mari decât media de pe piață. Pentru 2015, Panasonic a lansat însă o serie de modele accesibile care să vină în întâmpinarea celor care vor să încerce un pachet de funcții moderne la preț bun. Unul dintre aceste modele este Panasonic TX-50CX670E, ce are un preț de aproximativ 5399 lei(verifică preț actualizat), destul de rezonabil având în vedere că discutăm despre un model Ultra HD.

Designul televizorului este unul de calitate, acesta având un profil slim și un look foarte modern. Televizorul este construit pe baza unui contrast plăcut între negru și argintiu, contrast întâlnit și la nivelul ramei. Suportul oferă o stabilitate foarte bună pentru dimensiunile de 1126 x 652 x 47 mm.

Poze cu televizorul Smart UHD

Panasonic TX-50CX670E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 cm și redă imagini la rezoluția de 3840 x 2160 pixeli, cea mai înaltă la momentul actual. Ecranul se remarcă printr-o luminozitate foarte bună, asigurată prin intermediul tehnologiei Super Bright Panel. Aceasta permite luminii să pătrundă mai ușor și să fie distribuită uniform. Contrastul este redat prin Micro Dimming, tonurile fiind comparate în detaliu pentru redarea celor mai intense. Culorile sunt redate folosind tehnologia Studio Master Colour și acoperă o paletă largă din cele întâlnite în natură. Per ansamblu, imaginile îndeplinesc mai mult de 90% din standardele DCI pentru calitate, iar unghiurile de vizibilitate de 176 grade sunt generoase și oferă o libertate mare de mișcare în jurul ecranului. Procesorul separă funcțiile de procesare a imaginii de cele smart, așa că se poate concentra pe fiecare dintre ele și oferi rezultate cu adevărat spectaculoase.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar sunetul este surround și procesat cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital Plus.

La nivel smart, procesorul Quad Core oferă o experiență foarte fluidă, accesul la conținut făcându-se rapid, iar aplicațiile rulând fără lag. Va trebui să te obișnuiești însă cu interfața Firefox mai rar întâlnită în cazul televizoarelor smart recente. Ecranul my Home Screen asigură legătura la conținut, făcând conexiuni între căutările din browser și aplicații.

În ceea ce privește conectorii, vei găsi 3 port-uri HDMI, 3 port-uri USB și intrări scart, video composite și component, astfel că vei putea să asociezi ecranului un PC sau o consolă pentru gaming, un player Blu-ray, stick-uri, sisteme audio externe etc. De asemenea, poți sincroniza conținutul de pe televizor cu cel de pe tabletă sau smartphone.

Modelul este astfel foarte potrivit pentru cei aflați la prima experiență smart-UHD. Upgrade-ul este clar vizibil, atât la nivelul designului, cât și la nivelul performanțelor. Imaginile sunt procesate mult mai amănunțit și au un grad ridicat de realism, iar funcțiile smart rulează mai rapid, deși interfața Firefox va părea mai puțin familiară la început. Per ansamblu, pachetul este foarte atractiv, fiind completat și de o garanție suplimentară.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim elegant
  • ecran UHD ce respectă standardele DCI
  • funcții smart susținute de un procesor Quad Core
  • conectivitate bună

Contra:

  • sunetul putea fi îmbunătățit

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 9.1
Conectivitate - 9.4

9.4

O alegere Smart

Panasonic TX-50CX670E este un televizor UHD disponibil la preț bun prin comparație cu alte modele ale altor producători și prin raportare la dimensiunile ecranului.

Vezi detalii
User Rating: 3.21 ( 4 votes)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.