Panasonic TX-50CS620E – televizorul performant cu garanție extinsă

În situația în care televizoarele actuale ating niveluri foarte ridicate de performanță, interactivitatea le face prezente zilnic în program și devin folosite pentru perioade mai lungi de timp. Dacă te gândești la rezistența acestora și menținerea calității, poți sta liniștit, întrucât producătorii asigură un nivel bun de calitate, mai ales în condițiile unei competiții atât de ridicate. Cu toate acestea, dacă îți dorești o garanție mai lungă pentru orice eventualitate, modelul Panasonic TX-50CS620E îți oferă o perioadă prelungită de 5 ani. Are un preț de aproximativ 4299 lei(verifică preț actualizat), fiind un televizor Full HD de dimensiuni destul de generoase, care va reda imagini de calitate și va oferi posibilități extinse de divertisment. Modelul beneficiază de o garanție extinsă, fiind potrivit pentru cei care pun preț pe siguranța oferită de producători și distribuitori. Pachetul general este foarte atractiv.

Designul televizorului este unul aparte, fiind disponibil pe argintiu și având o construcție foarte subțire. Liniile fine și rama slim oferă un look foarte modern și elegant, în timp ce suportul oferă o stabilitate excelentă, având un format jos. Modelul măsoară 1126 x 652 x 47 mm și se va încadra perfect atât pe o masă, cât și pe un perete. Poți opta pentru un suport TV de perete Barkan 31H.B, ce te va ajuta să economisești și ceva spațiu prin cameră.

Poze cu televizorul Smart

Panasonic TX-50CS620E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are diagonala de 126 cm și redă imagini la rezoluția de 1920 x 1080 pixeli. Dacă de multe ori luminozitatea reprezintă o problemă pentru ecranele LCD, în cazul de față producătorul japonez a asigurat un randament optim al LED-urilor, folosind tehnologia Super Bright Panel. Aceasta permite luminii să pătrundă mai ușor, iar iluminarea să fie echilibrată. Contrastul este redat prin Micro Dimming, așa că tonurile de alb și negru au o calitate foarte bună și sunt reglate dinamic. Contrastul este îmbunătățit suplimentar folosind tehnologia High Contrast, iar culorile sunt pline de viață și bogate, ajutând la setarea unui grad ridicat de realism. Nu în ultimul rând, unghiurile de vizibilitate de 176 grade sunt generoase și oferă o libertate mare de mișcare în jurul ecranului.

Sistemul audio are o putere de 20 W, iar sunetul este surround și procesat cu ajutorul tehnologiei Dolby Digital Plus.

La nivel smart modelul îți pune la dispoziție o interfață cursivă, în care te vei descurca să navighezi rapid. Datorită funcției My Stream, televizorul va reține ce conținut urmărești și ce îți place, realizând pentru tine un flux de recomandări de aplicații, videoclipuri etc. Vei avea la dispoziție numeroase jocuri și aplicații, astfel încât fiecare membru al familiei să găsească o activitate atractivă. Conexiunea la internet se poate stabili prin cablu sau wireless.

În ceea ce privește conectorii, vei găsi 2 port-uri HDMI, 2 port-uri USB și intrări scart, video composite și component. Vei putea astfel să asociezi ecranului un PC sau o consolă pentru gaming, un player Blu-ray, stick-uri, sisteme audio externe etc. Va putea conecta însă dispozitivele pe rând, numărul de port-uri fiind mai puțin ofertant.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design elegant pe argintiu
  • ecran Full HD ce redă imagini de calitate superioară
  • funcții smart atractive

Contra:

  • număr redus de port-uri

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.6
Display - 8.8
Conectivitate - 8.9

9.1

O alegere Smart

Panasonic TX-50CS620E este un Smart TV, cu o diagonală de 126 cm, ce impresionează atât prin designul minimalist, cât și prin tehnologiile cu care este dotat.

Vezi detalii
User Rating: Be the first one !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.