Panasonic TX-48C320E – Smart TV-ul cu un raport calitate-preț excelent

Panasonic TX-48C320E este un televizor cu o diagonală destul de mare, ce are un preț extrem de accesibil. Îl vei putea achiziționa cu aproximativ 3099 lei(verifică preț actualizat) sau în cazul în care televizorul îți place, dar nu îți permiți să aloci suma aceasta pentru achiziționarea lui, există și varianta ratelor lunare de 178 lei.

Televizorul are un design rafinat, ultra slim, ce face ca modelul să nu ocupe prea mult loc. În cazul în care te hotărăști să îl montezi pe un suport TV de perete, vei observa că nu iese prea mult în evidență și asta datorită panoului destul de îngust. Suportul său este format din două picioare ce îi conferă destul de multă stabilitate.

Poze cu Panasonic TX-48C320E

Panasonic TX-48C320E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Televizorul este un model Smart din gama lansată în 2015, ce are o diagonală de 121 cm, ceea ce înseamnă că este potrivit pentru o cameră ceva mai mare, gen living sau o sală de ședințe la locul de muncă. În cazul în care vrei să afli dacă diagonala televizorului este potrivită pentru livingul tău iată cum trebuie să faci calculele. Măsoară distanța de unde vrei să montezi televizorul, până la locul unde se află privitorul. Diagonala televizorului nu trebuie să depășească o treime din această distanță pentru a se potrivi camerei respective.

Bun, acum că am lămurit acest aspect, îți pot spune că televizorul oferă o rezoluție Full HD, de 1920 x 1080 pixeli, cu imagini impecabile, ce au un contrast bun și culori vii, naturale. Sonorizarea clară ți echilibrată este susținută de sistemul audio Nicam Stereo, cu două ieșiri a câte 8 W. Te vei putea bucura de un sunet bun, chiar și atunci când volumul atinge cote înalte.

Tunerul digital este de tipVHF/UHF/CABLU și te va scăpa de receiverul inestetic și de cablurile întinse prin toată casa. Practic cu un abonament analogic vei avea acces și la canalele HD.

În ceea ce privește partea de conectivitate, televizorul vine echipat cu o intrare USB 2.0, o intrare PC, 2 porturi HDMI, minijack căști, o intrare video composite și o intrare component.

Păreri pro şi contra

Pro:

  • design slim,
  • diagonala de 121 cm,
  • Smart TV,
  • Full HD,

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.ro

Design - 9.3
Imagine - 9.5
Conectivitate - 9.2

9.3

O alegere inspirată

Panasonic TX-48C320E este un Smart Tv din generația 2015, ce te va cuceri prin diagonala generoasă de 121 cm, dar și prin imaginile Full HD.

Vezi detalii
User Rating: 2.59 ( 12 votes)

3 comentarii

  1. Cel mai slab smart de pe piata . Voyo se acceseaza in limba maghiara ; in limba romana este nevoie de windows minim 8 si acest fier nu descarca .

    Nu mai cumparati PANASONIC smart ,

  2. Are wi-fi incorporat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.