Panasonic TX-48AS640E – televizorul de mari dimensiuni, avantajos

Panasonic este unul dintre producătorii de renume de pe piață, cu o gamă diversificată care să acopere nevoile de calitate ale oricărui buzunar. Panasonic TX-48AS640E este un televizor complet, foarte atractiv, care îmbină toate funcțiile pe care ți se poți dori de la un astfel de dispozitiv în perioada actuală: ecran Full HD de mari dimensiuni care poate reda imagini 2D și 3D, funcții smart, un design atractiv și un preț la fel de prietenos. Poate fi găsit în magazine la prețul de aproximativ 3199 lei (verifică preț actualizat)având unul dintre cele mai bune raporturi calitate-preț de pe piață. Oferind un pachet complet de funcții smart și 3D redate pe un ecran de calitate, televizorul își merită pe deplin investiția.

Televizorul poate fi găsit și în oferta magazinului Flanco.

Designul este unul dintre cele mai reușite de pe piață, minimalismul atingând notele cele mai înalte. Carcasa este alcătuită dintr-un plastic de calitate superioară, iar rama este împărțită între negru și argintiu, lăsând impresia că este metalică. Rama este deosebit de subțire, astfel încât atenția privitorului să nu fie distrasă cu nimic de la imagini. Suportul este jos și are formă dreptunghiulară, păstrându-și, însă, doar scheletul. Televizorul are dimensiunile de 1087 x 632 x 57 mm. Aspectul general este unul foarte slim și elegant.

Poze cu televizorul Panasonic TX-48AS640E

Panasonic TX-48AS640E

Mai multe poze și specificații

Specificații tehnice

Ecranul are o diagonală de 121 de cm, fiind destul de mare pentru a impresiona și a umple camera de distracție. Vizibilitatea este excelentă, fiind integrate unghiuri de vizualizare de 176 de grade. Imaginile redate au o rezoluție Full HD de 1980 x 1080 de pixeli, așa că vei beneficia de o calitate superioară a imaginii. Claritatea acestora este foarte mare, iar contrastul este ridicat. Contrastul este obținut prin nuanțarea fluentă și redarea culorilor fără estompare. Pentru redarea cadrelor în mișcare ecranul folosește tehnologia Backlight Blinking de 100 Hz. Aceasta asigură o redare detaliată a fiecărui cadru din mișcare, imaginile fiind deosebit de fluide. Scenele din filmele sau jocurile de acțiune și emisiunile sportive se vor vedea foarte la un cu totul alt nivel.

Funcțiile 3D cresc și mai mult distracția, oferindu-ți o experiență de cinematograf. Este disponibilă și conversia din 2D în 3D, așa că vei putea urmări filmele preferate în formatul în care ți-l dorești.

Cei de la Panasonic acordă o importanță deosebită vizionării de filme, așa că au adaptat și sistemul audio la asta, putând să urmărești filme cu subtitrări în orice format datorită tehnologiei DTS Sound 2.0. În plus, calitatea sunetului este foarte bună,  acesta având o putere de 20W și având la bază tehnologii precum V-Audio Surround și Dolby Digital Plus.

Funcțiile Smart ale televizorului Panasonic TX-48AS640E îți oferă posibilitatea de a urmări serialele și emisiunile online preferate direct pe ecranul televizorului, precum și accesarea de aplicații, postarea pe rețelele de socializare sau navigarea în browser. Funcțiile Smart sunt asigurate de un procesor Dual Core.

În ceea ce privește port-urile, vei avea posibilitatea asocierii oricărui tip de dispozitiv extern, de la sisteme Blu-Ray sau audio, până la console de jocuri, PC-uri etc. Sunt disponibile 3 port-uri HDMI, 2 port-uri USB 2.0, 1 intrare Scart și 1 intrare de component.

Păreri pro şi contra

Pro

  • elegant,
  • Smart TV 3D,
  • diagonală de 121 cm,
  • Full HD

Contra:

  • deocamdată nimic

Aici găsești mai multe informații despre acest produs

Verdictul Gadget-Review.Ro

Design - 9.3
Imagine - 9.4
Conectivitate - 9.2

9.3

Buna

Panasonic TX-48AS640E este un Smart TV 3D, cu o diagonală destul de generoasă, ce te va încânta cu imagini de o claritate Full HD.

User Rating: 4.65 ( 1 votes)

Un comentariu

  1. Panasonicul 48AS640 este deocamdată best buy-ul momentului la categoria lui de pret. Trei lucruri vitale referitoare la partea hard s-au omis aici 1. Panel tip VA (nu IPS) conferind un contrast nativ de peste 3000:1 cu nivel de negru coborând in jur de 0.040cd/m, IPS-ul făcând pretinse minuni doar in lumină ambientală ridicată avand unghiuri usor mai largi de vizualizare dar cu nivel de negru execrabil 2. Panel nativ pe 100Hz nu pe 50 cum au marea majoritate. Procesările CMR, IFC, Truemotion sau Motionflow pe sute de hz sunt artificii de corectare a neajunsurilor tehnologiei sample an hold, handicap al LCD-urilor care induc efect de soap-opera in incercarea de a reda corect fluenta miscarii. Concluzia, redarea mai ok a miscarii decat un tv cu panel nativ de 50Hz dar procesare pe mai multi hz 3. Iluminarea panelului se face din spate pe portiuni controlate, nu are iluminare edge, vertical sau total acest lucru reducând foarte mult posibilitatea de clouding si concomitent adăncind nivelul de negru in timp real si doar in zonele dark ale imaginii de ansamblu. Partea ce mai spectaculara a imagini este pretabilitatea controalelor la efectuarea unei calibrari profesionale ISF ale display-ului. Panasonic sunt singurii la ora actuala care au activ controlul individual gama in 10p, practic reglarea lumonozitatii individual corelat cu referinta sursă si alinierea la noul standard de transfer electro-optic BT1886 in care sunt masterizate noile blu ray-uri. Nu mai vorbesc de wb in 2p si 10p sau CMS-ul in HSL. Este timpul ca userul de rând sa fie informat cu privire la posibilitatea obtinerii imaginii perfecte pe display-ul televizorului sau in urma unicei proceduri standardizate ca flux si executate cu instrumente metrologizate. In strainatate majoritatea review-urilor sunt rezultatul evaluarilor artistice efectuate in urma determinarilor matematice a parametrilor din rapoartele before-after ale calibrarii ISFccc ale imaginii. Ex HDTVtest nr1 in Anglia. In tara avem deja un calibrator certificat ISF si mai multi entuziasti cu aparatura performanta și cunoștințe pe măsură, adresabilitatea fiind deocamdată doar in aria superpretentiosilor in cautarea imaginilor perfecte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.